DEBUT FEST Open Call

Har du lavet et fedt kunst- eller kulturprojekt inden for det sidste år, som ikke har fundet et publikum endnu? Så meld dit projekt til DEBUT FEST senest den 20. maj

DEBUT FEST er en 1-dags festival den 3. september, hvor Husets scener og kroge åbner for kreative up – and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur.

Du kan tilmelde dig i kategorierne: kunst, litteratur, film, teater, musik, samt kategorien ‘andet’, hvis dit projekt falder helt uden for de gængse genrer eller et sted midt imellem.

HUSET og Snabslanten vil i samarbejde med bl.a. Undertoner og Teaterhuset udvælge relevante projekter. Projekterne bliver udvalgt ud fra kriterierne:

– Produkt, projekt eller arrangement skal være produceret eller skabt inden for det seneste år, og må ikke have været udgivet før
– Projektet skal være nyskabende, originalt og vedkommende for et publikum
– Projektskabere skal være uetablerede og non-kommercielle
– Der ingen aldersgrænse

Alle ansøgere får tilbagemelding på deres ansøgning d. 1. juni , hvor vi melder ud, hvem der er udvalgt til at deltage i DEBUT FEST d. 3. september. Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Har du brug for mere information om arrangementet, så kan du henvende dig på mail snabslanten@kk.dk.