COVID-19

Generelle retningslinjer

I kulturhuset tager vi følgende tiltag for at du kan færdes sikkert således at vi formindsker risiko for smittespredning af Covid-19. Er du gæst, arrangør eller lejer du et lokale i Huset, bedes du derfor læse nedenstående information:

Undgå smittespredning med disse gode råd: Gå ikke ind i Huset hvis du er syg eller har mistanke om sygdom. Vask eller sprit hænder så ofte du kan. Hold afstand til andre og nys og host i ærmet.

  • Pr 14. august er Huset ikke længere omfattet af restriktioner grundet Covid19 dvs. der ikke længere er specifikke krav til antal af publikummer pr kvadratmeter og ej heller påkrævet at vise coronapas
  • Vi opfordrer dog stadig til, at man udviser god stil og omtanke bl.a. ved at blive hjemme, hvis man har symptomer, at man hoster og nyser i ærmet, at man husker håndvask og håndsprit og stadig holder afstand så vidt muligt.
  • Vi har stadig fokus på hygiejnen og rengør kontaktflader i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der vil være dispensere med håndsprit ved indgangen, udgangen og ved alle toiletter.

Vi håber, at I alle vil være med til at vise omtanke og god stil, når vi mødes i Huset.

Hvis I har spørgsmål, så tøv ikke med at hive fat i en medarbejder.