COVID-19

Huset er fortsat lukket som kulturhus pga. corona, men efterhånden som regeringen åbner dele af kultursektoren, kan også nogle af Husets aktiviteter genoptages. Læs mere om ændringerne her på siden, som holdes løbende opdateret.


18/05: Bastard Café genåbner!

Fra den 18. maj genåbner Bastard Café i Husets stueetage. Brætspilscaféen er omfattet af regeringens tredje fase af genåbningen af caféer og restauranter, og har derfor fået grønt lys til genåbningen som de første.

Alle andre kulturelle aktiviteter i Huset, som film, teater, koncerter, open mic, talks, comedy mv. er fortsat aflyst. Kulturen er endnu ikke blevet lukket op, og vi afventer de næste faser af genåbningen, samt de retningslinjer, der vil følge med for forskellige kulturelle aktiviteter.

I første omgang er det derfor kun stueetagen i Huset, der genåbner. Alle andre områder er fortsat lukket for gæster og brugere.

Situationen betyder naturligvis, at et besøg i caféen er anderledes nu, end før coronakrisen begyndte. Caféen skal lev op til de hensyn og retningslinjer, som gælder for caféer. Derfor er der igangsat en række tiltag, som skal sikre hygiejne og fysisk afstand og passe på både gæster og medarbejdere:

  • Større afstand mellem stole og borde i lokalerne og Gårdhaven.
  • Nye siddepladser udendørs i Brændevinsgården.
  • Færre gæster tilladt i lokalerne med kapaciteten sat ned til halvdelen af det normale.
  • Serveringen kan ske ved bordene med Butler-app’en for at undgå kødannelse.
  • Spil kommer i karantæne efter at de har været brugt.
  • Bordreservation på https://bastardcafe.dk/

15/05: Huset planlægger genåbning

Huset fortsat lukket, mens vi venter på yderligere genåbning af samfundet, som også omfatter kulturinstitutioner.

Som et kulturhus, der indeholder både biograf, brætspilscafé, restaurant, spillested og teater, er en genåbning en kompleks opgave. Vi arbejder derfor på at lægge en plan for genåbningen, der lever op til de retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger, der gælder på de forskellige områder, så vi kan passe godt på både gæster, frivillige og medarbejdere.


07/04: Nedlukningen forlænges

Nedlukningen af de offentlige institutioner blev på pressemødet i den 6. april forlænget. Huset er derfor lukket frem til 10. maj.

Arrangementer som skulle have været afholdt i perioden vil blive aflyst eller, hvis det er muligt, rykket til et senere tidspunkt. Det vil være muligt at få refunderet billetter gennem den pågældende billetudbyder for arrangementet.  Spørgsmål kan rettes til info@huset-kbh.dk.


12/03: Huset lukkes i 2 uger

Vi er vågnet op til en ny virkelighed i Danmark. Huset lukker ned de næste par uger ligesom mange andre institutioner for at minimere smitte med coronavirus/COVID-19. Vi skal passe godt på hinanden, og det betyder desværre at vi må undvære hinanden en tid.

Alle kulturaktiviteter i Huset til og med fredag den 27. marts, er derfor indstillet. Vi arbejder hårdt på at finde nye datoer for om muligt at rykke arrangementer, men der vil også forekomme aflysninger. Også Huset 50-års jubilæum, som skulle have fundet sted den 1.-4. april, udskydes af hensyn til den aktuelle situation. Vi forventer at fejringen vil finde sted i starten af september i stedet. Har du købt billetter til et event i Huset i perioden og arrangementet aflyses, refunderes billetten. Hvis arrangementet rykkes til ny dato vil købte billetter kunne bruges til den nye dato, og der vil stadig være mulighed for at få billetten refunderet. Vi opfordrer til, at du følger med her på hjemmesiden og på Facebook, hvor der vil komme yderligere information. Vi håber på alles forståelse og tålmodighed i forbindelse med de aflyste arrangementer.

Vi glæder os til at se jer alle igen, når vi er kommet igennem denne tid.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@huset-kbh.dk.

Eller Læs mere på kk.dk/corona

Kærlig hilsen

Huset