23.10 Kl. 20.00
Aftenrutine præsenterer: Yngel + Mod + Anders Hjernø
Musikcaféen

Aftenrutine er et pladeselskab og er forlag, der primært beskæftiger sig med poetiske, dansksprogede værker, og dette arrangement er en fejring af forårets udgivelser med de følgende tre artister: Yngel, MOD og Anders Hjernø

Yngel 

Yngel bruger simple værktøjer såsom sten og metalobjekter til at udforske guitarens klangmuligheder. Skrøbelighed og nærvær mødes i traditionens kompleksitet og udforskningens fremadskuende kreativitet.

Yngel består af Emil Palme og Taus Bregnhøj-Olesen. De har i de seneste år udgivet tre albums og turneret i Sydøstasien.

 

MOD

Det dansksprogede rockband MOD udgav i foråret deres debut-EP til evigheden og forbi.

Sangene er skabt i et samarbejde mellem Rasmus Bak og Frederikke Dahl Hansen, hvilket giver sangenes udtryk et skær af dialog. Sangene handler om at stå alene og kigge på en verden man ikke føler sig forbundet til. De handler om en vingeskudt kærlighed og om at være fremmed overfor sig selv. Ensomheden i sangene besynges af to personer. De forsøger at kommunikere – råbe hinanden op.

Udover den punkede og samtidig indesluttede energi er en del af MODs udtryk at spille i forskellige tempi på samme tid. Gruppens sammenspil består i at spille i hvert sit tempo. De spiller sammen hver for sig, og det giver musikken en flerlagethed og en kompleksitet der er svær at begribe.

MOD består af Frederikke Dahl Hansen, Rasmus Bak, Magnus Bak, Jonatan Uranes og Lasse Bækby Buch.

 

Anders Hjernø

I sine sange gnider Anders Hjernø det hverdags-agtige imod det poetiske, så det slår gnister på en original og ofte ganske humoristisk måde. Humoren er også noget han tager med på scenen, hvor han på en veloplagt og overraskende måde spiller sine sange, som en krydsning mellem David Byrne og Pia Raug.

Anders debuterede i 2012, hvor han brændte en CD med diktafon-indspillede popsange, og udgav dem under navnet Tidlige Armbånd. Siden da har han udgivet et hav af musik i alverdens genrer, formater og konstallationer – senest i juni 2020 hvor rockalbummet Poesi? udkom digitalt og som teksthæfte.

Anders har spillet på store og små scener i hele landet, både alene og med sit faste backingband. Hans seneste udgivelser er blevet spillet på bl.a. P6 BEAT.

23.10 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Aftenrutine præsenterer: Yngel + Mod + Anders Hjernø
Musikcaféen