03.09 Kl. 19.00
Bænkevarmer
Husets Biograf
Gratis

“Bænkevarmer” er en fortælling om to personer, der står på tærsklen til det uigenkaldelige voksenliv. De mødes til et bryllup, hvor Emma er toastmaster og har ikke kunnet nyde festen før midnat, da hendes opgave endelig er overstået. Emil er blevet inviteret med af gommen ud af medlidenhed, sammen med resten af drengegruppen fra gymnasietiden. Da de to falder i snak finder de, i hinanden, det selskab, som de har savnet hele aftenen. Vi følger deres spirende venskab i løbet af natten, hvor de vender alt fra villa og Volvo til wokeness.

Bag filmen står FUGL Productions, som er et nyopstartet filmselskab, der siden 2019 har produceret omkring to kortfilm årligt, på frivillig basis og af egen lomme. Tovholderne på dette projekt er Simon Dyreby (instruktør), Anna Gohr (producer) og Mathias Sauer (manuskriptforfatter).

Vi viser filmen med introduktion og Q&A

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

03.09 Kl. 19.00 / Dør Kl. 19.00
Bænkevarmer
Husets Biograf