19.05 — 22.05 Kl. 19.10
Bundløs
Vox

”Spørg den voksne” siger en pædagog. “Ja, hvem? Hvor?!” 
Det går op for dig, at det er dig, der er den voksne, dig der skal tage ansvar. Ja, dig, der græder over dine deller under brysterne. Dig, der har holdt syv sabbatår, fordi du ikke kunne finde vej. Dig, der har det FINT med at være single. Lyder det også som dig? Eller en du kender? 

Bundløs er en humoristisk montageforestilling om et mudret selvbillede i en verden af forventninger. Forventninger til sig selv, forventninger til venskaber, kærligheden, karrieren. Hvor kommer alle de forventninger fra, og hvad sker der med os, når vi indimellem opdager, at vi ikke kan leve op til den person, vi tror, vi er? 

Teatergruppen Grape er en kollektivistisk gruppe skabt af lysten til at lave teater til og for unge. I 2020 vandt de Udviklingsprisen på Vildskud Festival med netop denne forestilling – nu er tiden kommet til at se, hvordan gruppen og forestillingen har udviklet sig. 

 

Manuskript og iscenesættelse: Emma Winding, Iben Damkjær, Tanja Møller Jensen og Malou Paludan Keiding
Medvirkende: 
Emma Winding, Iben Damkjær, Tanja Møller Jensen og Malou Paludan Keiding
Musik og lyddesign: Joachim Ersgaard
Lysdesign:
 Alexander Hjalmarsson
Byggemester:
 Poul Vibe Michelsen 
Teknisk afvikler: Alexander Hjalmarsson 
Grafik:
 Nana Keiding
Fotograf: Jonathan Vitting Nielsen 

Kunstnerisk konsulent: Jacob Teglgaard

__

COVID-INFORMATION
Vi gør opmærksom på, at publikum skal kunne fremvise en negativ corona-test i døren. Da antallet af publikumspladser afhænger af afstanden mellem de enkelte selskaber, opfordrer vi folk til at bestille samlet, hvis de alligevel har tænkt sig at sidde ved siden af hinanden – på den måde undgår vi unødige tomme pladser.  

Dørene åbner kl. 19.10.

19.05 — 22.05 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.10
Bundløs
Vox