27.11 Kl. 20.00
Cirkelfærd
Xenon
CIRKELFÆRD er en krydsning af performance, analoge visuals og ritualistisk musik.
 
Cirkelfærd er en animationsfilm udført og opført i øjeblikket – musik og billede – en sanselig rejse gennem eventyrlige landskaber af lys og lyd, skygge og støj.
 
Det er menneskets meningssøgende rejse gennem tider og rum fra oprindelsen mod udviklingen. Gennem landskaber og naturfænomener føres vi ind i urskovens fugt, marsklandets øde vidder og junglens febervildelse.
 
Med Cirkelfærd har skaberkollektivet Entropia og scenograf og performer Freya Sif Hestnes skabt et atypisk forestillingsformat, hvor de gennem live-projektion af hverdagsobjekter, strækbar komposition og performance forener skyggespilstraditioner med live-musik og animationsfilm i et farvestrålende trip gennem eksistensen.
 
I 2019 havde Cirkelfærd en udsolgt premiere på Det Kgl. Teater under Det Frie Felts Festival, og i marts 2020 turnerede forestillingen på Færøerne som en del af skoleturnéprojektet Listaleypurin. I 2021 skal Cirkelfærd rundt i landet på teatre og spillesteder og er herudover udvalgt til at deltage på Nordic Music Days 2021 i Thorshavn.
27.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Cirkelfærd
Xenon