03.09 Kl. 15.00
Danish Summer
Husets Biograf
Gratis

Bag udstillingen Danish Summer står Eric Sandstrom. Han er gadefotograf fra Canada. Hans billeder er lavet uden lyssætning, som skaber en følelse af tilstedeværelse, der indrammer flygtige momenter.

Eric’s projekt “Danish Summer”, tog udgangspunkt i hans første sommer i Danmark efter han var flyttet hertil fra Canada. Roen i hans billeder inviterer beskuren til at sanse den flygtige følelse af solens varme, naturen der blomstrer og havets forfriskende berøring.

 

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

03.09 Kl. 15.00 / Dør Kl. 15.00
Danish Summer
Husets Biograf