12.11 Kl. 20.15
Ekstrakoncert: Takykardia | Xenon Residency
Xenon
Udsolgt

Takykardia er et af de mest spændende navne, der er dukket op på den danske musikscene de senere år. Med sikker tæft kombinerer trioen elementer fra triphop, alternativ r’n’b, UK jazz, dreampop og sågar 90’er-dance i en yderst original cocktail med en liflig og langvarig smag. Takykardias univers er fortryllende og dragende på en måde, som engagerer lytteren og gør én nysgerrig efter at vide, hvad der er i vente.

Takykardia har nu løftet sløret for en ny single og en fortryllende og dyster video. Denne offentliggørelse kommer i forbindelse med den kommende udgivelse af deres længeventede debutalbum `Better`, der lander d. 6. November. Udgivelsen bliver fejret med en eksklusiv release-koncert på XENON, som en del af konceptet Xenon Residency. Her udvider trioen til et 7-personers stort orkester, i samarbejde med scenograf og skulptør Frederik Bogh, og skaber en tværæstetisk opsætning, som omfavner bandets fortryllende univers.

Som live-act er Takykardia et vidunder at beskue, og det er endnu et aspekt, som placerer gruppen i en helt anden liga end andre danske bands. Med Luna Matz’ baggrund indenfor dans og performancekunst skaber Takykardia spektakulære koncerter, som er visuelle overflødighedshorn, og hvor frontkvinden interagerer med publikum som et funklende, flamboyant og nærværende popidol.

Xenon Residencyer et takeover hvor kunstnere og musikere modtager nøglerne til Xenon på 4. sal i HUSET en uges tid inden deres show, for at skabe en unik tværkunstnerisk oplevelse. Deres residency er en mulighed for at blande kunstinstallationer, scenografi, visuals, lyddesign, dans og andre kulturelle udtryk med musik. På den måde er formålet at udvide rammerne for den traditionelle koncertoplevelse og give kunstnerne tid til at skabe events, der ikke passer ind i en typisk musikproduktion.

 

12.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.15
Ekstrakoncert: Takykardia | Xenon Residency
Xenon


  • Dør 195kr
  • Forsalg 175kr + gebyr - Udsolgt