12.04 Kl. 20.00
Aflyst: Faces On TV (BE)
Musikcaféen
Aflyst

OBS: Vi er desværre blevet nødsaget til at aflyse koncerten. Det er ikke muligt for Faces On TV at gennemføre deres kommende turné pga. de fortsatte udfordringer med COVID-19 rundt omkring i Europa. Derfor bliver alle billetter refunderet. Vi lover at gøre vores bedste for at få Faces On TV i Musikcaféen næste gang han udgiver noget!

Jasper Maekelberg fra Faces on TV kan nærmest ALT. Han var en af de drivende kræfter bag Warhaus, han har produceret og mixet nærmest ALLE de nyeste og mest spændende belgiske releases gennem de sidste par år: Balthazar, Bazart, J. Bernardt, TsarB, Sylvie Kreusch – bare for at nævne nogle få. Han er over det hele!

Faces on TV’s nyeste single ”Womba” trækker dig ind i et slør af lilla og blå neonlys, du mister tidsfornemmelsen, kan ikke huske om det er dag eller nat, og det gør egentlig heller ikke noget. Du bliver forført af lydene fra en funky bas, rytmiske håndklap, og Maekelbergs sensuelle stemme, der hvisker i dit øre: ”If you wanna run, then let me run with you”. Passende med forvirringen er singlen da også skrevet på bagsædet af en tourbus.  

Dette forår optræder Jasper Maekelberg solo med et lille setup – men med store ting i ærmet! Omgivet af congas, loop stationer og synthesizers, skaber han sit eget univers på scenen, og inviterer dig ind i hans spændende, sanselige verden.

12.04 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Aflyst: Faces On TV (BE)
Musikcaféen


  • Dør 125kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Aflyst