08.05 Kl. 20.00
Favorite Things: Jonathan Jull Ludvigsen + Puyain Sanati
Musikcaféen
Vi er tilbage!! Oh shit, der er spænding og glæde i maven over igen at kunne invitere jer til aftener med Favorite Things. Vi er suuuper stoked over at præsentere aftenens line-up:
 
Jonathan Jull Ludvigsen
Du kender ham som trommeslageren fra Athletic Progression, som en del af live-besætningen hos bl.a. Erika de Casier og Zaar eller fra nomineringen til en Steppeulv som årets musiker 2020(!!). Jonathan har været involveret i mange projekter, på trods af artisterne lyder forskelligt, har Jonathan altid formået at sætte sit præg på musikken, på tværs af genrer.
Ham her skal opleves!
 
Puyain Sanati med Uldís Vítols og Lorenzo Colocci
 
Puyain er en komponist som bevæger sig mellem forskellige genrer, fra industriel techno til elektroakustisk abstrakt musik. Hans kompositioner stræber efter at integrere fejl, uenigheder og sammenstød, givet at disse uanset hvad, i sidste ende spiller sammen.
Han vil til denne koncert demonstrere sit seneste projekt med to musikere, Uldís Vítols på kontrabass og Lorenzo Colocci på fløjte og flaubosax.
Hans debutalbum udkommer indenfor nærmeste fremtid på det lokale label Escho.
DJ: Malte Sanggaard
 
Denne aften spiller Malte sine nyeste fund fra et år i lockdown. Forvent nigeriansk soul, nye ting fra norske beatmakers, et kig ind i Melbournes spirende jazzscene og en masse Aarhus plader.
 
Håber i vil være med til at gøre den her aften uforglemmelig.
 
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

INFO OM CORONA

Indtil de præcise retningslinjer for genåbningen 6. maj bliver udmeldt, opfordrer vi til følgende:

1) Du skal fremvise coronapas ved entréen. Du kan eksempelvis bruge app’en MinSundhed eller downloade filen med negativt testsvar på din mobil.
2) Vi satser på, at det bliver siddende arrangementer med afstand til dem du ikke kender. Derfor opfordrer vi jer til at komme sammen med dem I skal opleve arrangementet med og komme i god tid – ellers kan vi desværre ikke garantere, at I kan sidde sammen.

3) Du skal bære mundbind når du færdes i Huset, men må godt tage det af, når du sidder ned.

Derudover opfordrer vi til, at du holder afstand, holder god håndhygiejne og bliver hjemme og isolerer dig i tilfælde af symptomer.

08.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Favorite Things: Jonathan Jull Ludvigsen + Puyain Sanati
Musikcaféen