26.05 Kl. 20.00
Gustaf (US)
Musikcaféen
Siden 2018 har gruppen Gustaf med oprindelse i Brooklyn, skabt en musikalsk vibe der føles som en anden tidsæra. De 5 medlemmer af art punk bandet har lynhurtigt etableret et ry som et af New Yorks “hardest working…and most reliably fun bands” (BrooklynVegan).
Begejstringen omkring det dansable, ESG-inspirerede post punk band, har udvidet sig udenfor deres bygrænse, med bemærkelsesværdig effekt! Bandet har fanget opmærksomheden fra New York no wave-legenden James Chance og selveste Beck, der så dem optræde til en hemmelig loftfest, hvor de varmede op for ham til udgivelsen af hans seneste album.
 
Bandet har derudover også delt scene med summende indie-acts som Omni, Tropical Fuck Storm, Dehd og Bodega, hvilket hurtigt har fået rygtet til at sprede sig om dem.
 
Trods coronasituationen den seneste tid, er bandet forblevet ubarmhjertig som altid og kom for nylig i studiet med producer Chris Coady (Beach House, Future Ear, TV On The Radio). Gustafs første officielle plade, en 7″ med titlen ‘Mine’, blev udgivet 4. december 2020 via Royal Mountain Records (US Girls, Wolf Parade, Pottery). ‘Mine’ vakte straks opmærksomhed, blev føjet til regelmæssig rotation på BBC 6 og fremhævet af NME i deres årlige “100: Essential Emerging Artists for 2021” og i NPR’s Slingshot’s 2021 Artists to Watch.
 
26.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Gustaf (US)
Musikcaféen


  • Dør 100kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Køb billet
  • Studierabat: 50 kr