18.11 Kl. 20.00
Holm & Møldrup med Omega Von Vega | To mikrofoner og en stak vinyler
Xenon
Det musikalske talkshow To mikrofoner og en stak vinyler med Carsten Holm og Flemming Møldrup gæster dette efterår HUSET med fire shows under titlen ‘Vinylens værdi i fire satser’.
Glæd jer til at opleve dem i samtale med Uffe Lorenzen, Rasmus Poulsen aka. Raske Penge, Omega Von Vega og Tue Track.
Denne aften gæster DJ’en Omega Von Vega, der er en del af DJ-trioen Beat Mermaids, som fokuserer på eksplosiv garagerock og beat fra 60’erne. Sammen med Holm & Møldrup zoomer hun ind på DJ-kulturen, den nye generation af vinylkøbere og hvorfor vinylen har fået et revival blandt de unge.

TO MIKROFONER OG EN STAK VINYLER
Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fk dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse. Den plade du fk af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?
Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.
Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på, og inviterer gæster og publikummer til at gøre det samme.