28.10 Kl. 20.00
Holm & Møldrup med Rasmus Poulsen | Vinylens værdi i fire satser
Xenon
Det musikalske talkshow 

To mikrofoner og en stak vinyler. med Carsten Holm og Flemming Møldrup gæster dette efterår HUSET med fire shows under titlen ‘Vinylens værdi i fire satser’.

Glæd jer til at opleve dem i samtale med Uffe Lorenzen, Rasmus Poulsen aka. Raske Penge, Omegavonvega og Tue Track.

Denne aften får vi besøg af musiker, DJ og pladeselskabsejer Rasmus Poulsen aka Raske Penge. Vi zoomer ind på storsamleren: De, der evig og altid går efter vinylerne. Køber, samler, bytter, sælger. Hvor meget er på baggrund af, at det er fed musik – hvor meget er investering? Hvad betyder det for personen, at have de ’rigtige’ plader? Hvad ville der ske, hvis de forsvandt eller gik i stykker? Hvilket udstyr skal man bruge af pickup, pladespiller, rens? Vi glæder os til at nørde igennem med jer!
TO MIKROFONER OG EN STAK VINYLER
Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fk dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse. Den plade du fk af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?
Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste
dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.
Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på, og inviterer gæster og publikummer til at gøre det samme