19.02 Kl. 20.00
Horse Orchestra | Xenon Residency
Xenon, Xenon Foyer

HUSET PRÆSENTERER: Horse Orchestra + Marie Boye Thomsen | Xenon Residency @ Huset

Kom med når avantgarde-orkestret Horse Orchestra indtager Xenon i Huset med en helt eksklusiv audio-visuel performance skabt i samarbejde med scenograf Marie Boye Thomsen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Xenon Residency er et koncept, hvor Huset giver udvalgte kunstnere mulighed for at overtage Xenon på 4. sal en uge op til deres show, så de sammen kan skabe en unik tværkunstnerisk performance. Deres residency udmunder sig i en eller flere performances sidst på ugen, hvor de har mulighed for at blande flere kunstarter og kulturelle udtryk fx kunstinstallationer, scenografi, visuals og lyddesign.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Forbered dig på en multi-dimensionel, absurd tidsrejse i lyd, som passerer performance, koncert, total improvisation, Norge, science fiction, talende dyr og fuldstændig frihed.

Det prisbelønnede band Horse Orchestra består af musikere fra Sverige, Island, Norge og Danmark, som siden 2011 har begejstret internationale lyttere med deres helt særegne, humoristiske blanding af alverdens udtryk. Marie Boye Thomsen er scenograf, billedkunstner og grafiker.

Horse Orchestra vil gennem deres Xenon residency skabe forestillingen ’The Milkman Returns’, som tager udgangspunkt i deres seneste, roste udgivelse The Milkman Cometh fra 2021. Forestillingen tager, ligesom orkestrets musik, udgangspunkt i improvisation og et maximalt energiniveau. Marie Boye Thomsen vil gennem sin scenografi, inspirere og spænde ben for Horse Orchestra, og mens resultatet vil være et en overraskelse for alle indtil den første forestilling, garanteres der for en unik oplevelse i selskab med unikke kunstnere.

Erik Kimestad – trompet
Ingimar Andersen – saxofoner
Petter Hängsel – trombone
Kristian Tangvik – tuba
Jeppe Zeeberg – klaver
Nicolai Kaas Claesson – bas
Rune Lohse – trommer

19.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Horse Orchestra | Xenon Residency
Xenon, Xenon Foyer