03.09 Kl. 19.00
HUSET50: De Første Hippier i Huset
Musikcaféen

BILLETSALG – OBS!

En billet til dette arrangement, gælder for to sæder – altså to publikummer.
Alle sæder sælges altså to ad gangen. Dette gøres for at undgå for meget spildplads, i forhold til at overholde gældende retningslinjer for siddende arrangementer.
Så tag din bedste ven under armen, og nyd koncerten sammen, ved siden af hinanden!
Alle publikummer seates af vores personale.

Har du købt billet inden den 29. juli, gælder din billet for én person, jf. pris.

 

Musikcaféen lukker den 3. september dørene op til et ømt tilbageblik på 1970, hvor musikken blomstrede og var pejlemærke for tusindvis af unge hippier 🌻

Denne aften tager vi tilbage til 1970, hvor Det Ny Samfund gjorde deres indtog i et gammelt pakhus med ProjektHus og skabte landets første kulturhus til tonerne af den første danske rock. 
Forfatter, Peter Øvig Knudsen fører os tilbage til den spæde start af Huset i Magstræde. Han vil på scenen tale med centrale aktører fra Husets historie om visionerne bag og udviklingen af: bl.a. Peter Duelund og Ole Wind.
Vi hylder musikken og dens rolle i tiden med en festlig koncert med FlowerPotParty Band, bestående af TømrerClaus, Peter Ingemann, Kim Menzer og Thomas Vilhelm

Medvirkende:

Peter Øvig Knudsen – er forfatter til de to bøger om hippietiden Hippie 1 og Hippie 2. Han vil på aftenen fungere som vært og interviewe markante personer fra 1970 samt oplæse en historie fra Hippie 1 med musikunderlægning af selveste TømrerClaus.

Peter Ingemann (77år) – var i 70erne kendt bassist og vokalist fra Young Flowers, Skousen/Ingemann og No Name. Mange bands senere (bl.a. Røde Mor, Kim Larsen, Dream City og Stig Møller) står han nu på scenen i Musikcaféen og er klar til at tage dig med tilbage i tiden.

Tømrerclaus (74år) – gik direkte fra Thylejren i 1970 til at spille guitar i Skousen/Ingemann. 10 albums og 50 år senere står han på scenen i Musikcaféen med sine bedste venner fra dengang.

Kim Menzer (82år) – er dansk rocks grand old man, multiinstrumentalist og fast medlem af Burnin’ Red Ivanhoe siden 1968. Utallige bands senere (bl.a. som teatermusiker hos instruktøren Peter Brook i den roste 12-timers forestilling ”Mahabharata”) står han på scenen i Musikcafeen med både mundharpe, trækbasun, saxofon, didderidoo og sang.

Thomas Vilhelm – er dedikeret 70’er rock trommeslager. Omend noget yngre er han det perfekte valg til denne aften i Musikcaféen. Thomas’ tilkomst til besætningen er desuden et tegn på, at det er ved at være sidste udkald for de oprindelige musikere fra 1970, da flere trommeslagere fra den spæde hippietid desværre ikke lever mere. Vi benytter hermed lejligheden til at ære Bjørn Uglebjerg, Bo Thrige, Jeppe Reipurt, Karsten Høst, Ken Gudmann, Jens Breum og Brdr. Smedegaard ❤️

Og nu til det sjove – vi opfordrer alle til at deltage i en aften i nostalgiens tegn og håber på at se jer til et brag af et HippieFlowerPowerParty!

 

CORONA
| Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og vores kapacitet er derfor stærkt reduceret på de forskellige scener. Der tages forbehold for ændringer, i hht. gældende retningslinjer fra myndigheder.

| Alle arrangementer er siddende, og man vil blive seatet af HUSETs personale inden arrangementets start.

| Vi anbefaler desuden at man køber billet samlet, hvis man kommer som gruppe. Ellers kan vi ikke garantere at man kommer til at sidde sammen.

| Forsalget stopper dagen inden arrangementet, men man vil, hvis der er ledige billetter, kunne købe i døren.

03.09 Kl. 20.00 / Dør Kl. 19.00
HUSET50: De Første Hippier i Huset
Musikcaféen


 • Dør 400kr
 • Forsalg 300kr + gebyr - Køb billet
 • BILLETSALG - OBS!
  En billet til dette arrangement, gælder for to sæder - altså to publikummer.
  Alle sæder sælges altså to ad gangen. Dette gøres for at undgå for meget spildplads, i forhold til at overholde gældende retningslinjer for siddende arrangementer.
  Så tag din bedste ven under armen, og nyd koncerten sammen, ved siden af hinanden!
  Alle publikummer seates af vores personale.