17.03 Kl. 20.00
Jonas Emanuel
Musikcaféen
Jonas Emanuel er en 29-årig sanger og sangskriver fra København. Han har i flere år været en del af den danske undergrundsscene, som sanger, sangskriver og guitarist i flere forskellige projekter.
 
I 2019 udgav han en EP med duo projektet Røde Kinder sammen med Selina Gin (Selina Gin & the Iconis, Nelson Can), og nu er han klar som soloartist med udgivelsen af singlen ”En fisk skriger ikke”. Singlen er forløber for hans debutalbum Lampefiskeren, der udkommer til februar 2022.
 
Jonas Emanuel har en nysgerrig tilgang til sangskrivningen, og med en stor diversitet i sit musikalske udtryk, undersøger han grænserne for moderne dansksproget musik.
Der tøves ikke med at blande episke eventyrsfortællinger, spanske guitarer og kølige elektroniske tendenser i et samlet univers, der både rummer singer/songwriter sange, og mere abstrakte kompositioner. Et alsidigt udtryk, der dog bindes sammen af J. Emanuels stærke vokal og tekstunivers, der begge rummer et vedkommende nærvær i sin relation til lytteren.
 
Med på scenen har han en række af stærke navne fra den danske musikscene med Anja Lahrmann (Excelsior) på synth, klaver og vokal, Jakob Høyer (Trentemøller, Niolai Nørlund m.fl.) på trommer og Ida Urd på bas.
17.03 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Jonas Emanuel
Musikcaféen