30.05 Kl. 20.00
Aflyst: Klaus Johann Grobe (CH) + support: Alois (CH)
Musikcaféen
Aflyst

Klaus Johann Grobe er for late night folket, som er nede med ekstremt groovy electro-funk med et twist af disco, kraut, jazz og uimodståelige synthesizere, baslinjer og catchy tekster som får dig til at føle, at schweizertysk er et universelt sprog. Den schweiziske duo får dig i en tilstand af komplet dansehypnose og præsenterer på denne special-tour deres debutalbum “Im Sinne der Zeit” fra ende til anden. Tag del i festen og oplev deres medrivende klub-stemning fra første række!

Duoen består af Sevi Landolt (orgel/synth/vokal) og Daniel Bachmann (trommer/vokal), og er signeret på det Chicago-baserede pladeselskab Trouble In Mind. Siden deres debut i 2014 har bandet haft travlt med at turnere og bl.a. været support for bands som Unknown Mortal Orchestra, The Growlers og Temples. De har turneret og spillet festivaler i alt fra USA og England til Holland, Luxembourg, Tyskland, Frankrig og Spanien.

Denne aften spiller de debutalbummet “Im Sinne der Zeit”, som blev kaldt “Eine krautig-jazzige Spacerockdisco-Rakete”. Glæd jer til hits som “Schlaufen der Zukunft”, “Kothek” og “Between the Buttons”. 

Support: Alois (CH)

30.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Aflyst: Klaus Johann Grobe (CH) + support: Alois (CH)
Musikcaféen


  • Dør 160kr
  • Forsalg 140kr + gebyr - Aflyst