04.07 Kl. 20.00
Klimaforandringer + support: Sølvfisk
Xenon
Køb billet (Ny dato)

Klimaforandringers pulserende afro-rock er en sjælden fugl på den danske og internationale musikscene. Med en hyper-eklektisk indgang til arbejdet med et bredt spektrum af traditionstunge etniske stilarter omsmelter seksmands-bandet, som musikalske druider, ældgamle rytmiske strukturer, tonesprog og jordbundet poesi til nye originale miksturer. Klimaforandringer trives i rollen som verdensmusikkens enfant terrible:  Sammensat, og samtidig ekstremt fokuseret, strømmer gruppens referencer ufortrødent på tværs af tid og sted for at samles i et pumpende reservoir af musikalske idéer. Her høres elementer af alt fra kraut og syrerock til vestafrikansk polyrytmik og arabiske klange, over indiske droner, 70’er psykedelisk guitar og naivistiske auto-tune-eksperimenter. Alt sammen leveret i et storsvingende og intenst sammenspil, især når ensemblet med sine to trommeslagere og to guitarister optræder live.

Klimaforandringer består af Lars Bech Pilgaard, Taus Bregnhøj Olesen, Mathias Winther Kjeldsen, Rasmus Kjær, Rune Lohse og Anders Vestergaard, som tilsammen har baggrund i grupper som SVIN, Girls in Airports, Yngel, Under Byen, Bisse, Firs og Horse Orchestra. Debutpladen ”Ånder” udkom i 2016 på en smuk tolvtommer-vinyl med håndtegnet coverdesign af kunstneren Karen Segall. Klimaforandringers andet album “SLÆGT” fra 2017, høstede flotte anmeldelser i bl.a. Gaffa og Jazznyt. 

I 2019 spillede Klimaforandringer på en af verdens mest eftertragtede branchefestivaler Eurosonic i Holland og var kort forinden på sin første europæiske turné med stop i Danmark, Tyskland og Holland. 

I øjeblikket arbejder Klimaforandringer på at færdiggøre musikken til deres tredje udgivelse med arbejdstitlen “En ny verdensorden”. I de nye numre arbejder orkesteret blandt andet med inspiration fra sydamerikansk musik, shamanisme og progrock! 

 

Support: Sølvfisk

Sølvfisk er lyden af folkeskolefesten der brænder, en ensom rasteplads på E20-motorvejen, og naive forelskelser der aldrig ender godt. Sølvfisk er historier om rollespil, provinsbyer og fødselsdage. Sølvfisk er sagn om glemte romancer og hurtige knallerter. Sølvfisk er dagbogen der aldrig blev skrevet færdigt. Sølvfisk er hawaiipizza, 3/4 shorts og diademer. En koncert med Sølvfisk er en forvirrende oplevelse på den bedst mulige måde: Fra det stille klokkefyldte univers til fremadstormende bølger uden tanke for andet end følelser i ekstremer, slæbes du igennem alt hvad Sølvfisk er.

 

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 
INFO VEDRØRENDE CORONA
 
1) Du skal fremvise et grønt coronapas og ID ved entré. Du kan eksempelvis bruge app’en MinSundhed eller downloade filen med negativt testsvar på din mobil.
2) Det er en siddende koncert med afstand til dem du ikke kender. Derfor opfordrer vi jer til at komme samlet og i god tid – ellers kan vi desværre ikke garantere, at I kan sidde sammen.
3) Du skal bære mundbind, når du færdes i HUSET, men må godt tage det af, når du sidder ned.
4) Alkoholsalg lukker kl. 22, men du kan fortsat godt købe alkoholfrie drikkevarer.
Derudover opfordrer vi til, at du holder god afstand og håndhygiejne, og bliver hjemme i tilfælde af symptomer.
04.07 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Klimaforandringer + support: Sølvfisk
Xenon