07.10 — 09.10 Kl. 19.00
KLOR
Vox

Hvad skjuler sig under det glatte vandspejl i bassinet, hvor der tilrettes og synkroniseres efter lige retninger og rene linjer? 

Vi er i sync. Vi er i vatter. Vores perfekte billede af os selv gengiver sig i den blanke overflade. Det er ret pænt, hvis vi selv skal sige det! Lige indtil at en af ‘de andre’ begynder at pjaske i overfladen, hælde noget i bassinet, svømme en anden retning…

I collageforestillingen KLOR undersøger gruppen 5-6 Løg, hvem der har retten til at bestemme virkeligheden og kontrollere den. Tror vi på vores selvbillede, vil vi ændre på det – og kan vi overhovedet det? Eller er vi fanget i et narrativ, hvor vi ikke kan se noget som helst klart? Måske kan vi det, hvis vi tør svømme med åbne øjne, hovedet under vand, bare en banelængde eller 2 i et kar fyldt med klor.

Bag forestillingen KLOR står 5-6 Løg, der i 2020 nåede finalen i TeaterBattle med en 10-minutters visning af denne forestilling. Her et år efter er forestillingen færdig og klar til premiere.

Skuespillere: Nete Efsen Johansen Madsen, Marie Løchte, Alfred Krøgholt, Malte Rahm, Thorbjørn Neergaard, Mercedes Claro Schelin og Alma-Sofie Tronborg Jensen / Kunstnerisk konsulent: Simon Hebeltoft Hansen / Afvikler: Carl Asmussen / Video: Jo Damsgaard-Sørensen

07.10 — 09.10 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.00
KLOR
Vox


  • Dør 75kr
  • Er du medlem af Teaterhuset kan du købe billet til 50kr.
22.09 — 25.09 Kl. 19.00
Teater
UNDSKYLD, jeg arbejder på det…