03.09 Kl. 16.00
Krop, Køn og Sexualitet
Stardust
Gratis

Under temaerne krop, køn og seksualitet kan du opleve to oplæsninger med forfatterne Anders Horn Uebel og Amalie Lundgren Pedersen. Amalie Lundgren Pedersen præsenterer to digte, der har premiere på Debut Fest, mens Anders Horn Uebel læser op af sit værk ’En mand gjorde en bog’. Temaet bliver sluttet af med en talk med skaberne bag det nyligt udgivne magasin ’Sexualia’.

 

Om kunstnerne og deres værker:

Pleaser ved Amalie Lundgren Pedersen

Hvordan kan kærligheden lyde og kan man forsvinde i kærlighed? Og hvordan er man “naturlig” smuk? Vi får en lille smagsprøve på Amalies poetiske univers, når vi hører hende læse to af hendes digte op, hvor det grimme og det smukke smelter sammen. Det er digte om destruktiv forelskelse – at give så meget af sig selv, at man begynder at forsvinde.

 

Og mand gjorde en bog

Og Mand gjorde en bog er en digtsamling skrevet af Anders Horn Uebel. Det er en digtsamling om maskulinitet, en hyldest og en hån af Mænd, og en fortælling om én Mands rejse fra egoet til roen. Til Debut Fest optræder Anders med samlingens digte, ledsaget af et musikalsk landskab skabt af Joshua Daniel Sonne Keys og Jonas Noer Petersen. Projektets kunstnere glæder sig til at invitere til en performance om kønsroller, sex, vrede, sårbarhed, Kroppen og selvdestruktion.

 

Om Sexualia

Sexualia er en platform for inspiration, refleksion og fantasi. Vores vision er at udvide folks forståelse af det brede begreb seksualitet. Det gør vi gennem arrangementer og gennem vores årlige kunstmagasin af samme navn. 

Vores bidrag til Debut-festen er vores først kunstmagasin som vi udgav i oktober 2021. Målet med magasinet er at sætte fokus på seksualitet og unge kunst. Alle værkerne i magasinet berører emnet seksualitet og forhåbentlig kickstarter det refleksioner hos læseren som dermed kan undersøge, udforske og undre sig over sin egen seksualitet og begrebet som en universel del af os alle. 

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

 

03.09 Kl. 16.00 / Dør Kl. 16.00
Krop, Køn og Sexualitet
Stardust