30.01 Kl. 19.00
Aflyst – Lael Neale (US)
Musikcaféen
Aflyst
Vi er utroligt beæret over at kunne offentliggøre, at den amerikanske folk-pop sangerskriver Lael Neale spiller koncert i Musikcaféen d. 30.01 2022.
 
Lael Neale voksede op på en gård i Virginia, USA, men har boet i Los Angeles de sidste 10 år. Disse år er blevet brugt på at udvikle hendes sangskrivning og optræde på adskillige spillesteder i hele byen.
 
Hun har arbejdet med utallige musikere, producenter og samarbejdspartnere og skrevet flere sange, som hun har endt med ikke at udgive. Leal Neale udtaler følgende:
 
“Every time I reached the end of recording, I felt the songs had been stripped of their vitality in the process of layering drums, bass, guitar, violin and organ over them. They felt weighed down.”

På Lael Neale’s nyeste album ‘Acquainted with Night’ har hun derfor fundet frem til en mere simpel, nedtonet retro-lyd, der giver plads til hendes tekstunivers og melodier. Pladen er et vidnesbyrd om hendes poetiske hengivenhed og albummets sange er fortryllet af Lael Neale’s lyse, klare stemme, der bliver båret frem af en melankolsk klang fra det særlige 80’er instrument Omnichord.
 
Hele albummet berører temaer, der har været i hendes arbejde i årevis; isolation, dødelighed, længsel og bevægelsen mod den transcendente oplevelse.

Lael Neal er signet på det prestigefyldte label Sup Pop. Desuden er hun blevet rost til skyerne af adskillige musikanmeldere verden over fra bl.a. The Guardian, MOJO, Stereogum og Under the Radar.
 
Lael Naele kommer til Danmark i forbindelse med at hun skal spille på festivalen Northern Winter Beat i Aalborg – hvorefter vi med stolthed kan få lov at byde hende velkommen i Musikcaféen. 
30.01 Kl. 20.00 / Dør Kl. 19.00
Aflyst – Lael Neale (US)
Musikcaféen


  • Dør 100kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Aflyst