03.09 Kl. 23.30
Lenze
Musikcaféen
Gratis

LENZE – et elektronisk og kompromisløst projekt skabt af de to musikere Mikkel Pedersen og Rune Søltoft, der igennem mange år har delt den samme kærlighed til alle slags rammer indenfor musik, kunst og kultur. Projektet kommer som et udspil fra diverse andre musikalske sammenhænge igennem tiden. Musikken udspiller sig i de mørke aspekter og appellere til følelsen af angst, sorg og vrede og samtidig det smukke og sårbare, hvor brugen af trance, reverb og dark ambient smelter det hele sammen.

LENZE er en intens og filmisk lytteoplevelse for personer, der er træt af hverdagens hamsterhjuls-modeller og som lægger vægt på kunsten og musikkens skæve værdier. LENZE udgav deres debut album “ANTI VIRTUE” d. 6 maj.

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

03.09 Kl. 23.30 / Dør Kl. 23.30
Lenze
Musikcaféen