03.09 Kl. 22.00
Looney Gloomers
Musikcaféen
Gratis

Bag Looney Gloomers runger to forsangere der i samarbejde med to multi-instrumentalister, udgør et firemands UK/DK band, med et sentimentalt electro-rock udtryk.

Looney Gloomers laver musik der, ligesom en god bog, gror eftertanke og perspektiv. Rødderne er rock, groovet er pop og stilen svinger fra reaggae til New Age og fra Modern til Punk.

De blev beskrevet i magasinet Undertoner som “ørehængende og dagsordensættende” og deres lyd blev

beskrevet af det Franske IGGY Magasin som en dejlig overraskelse der “… gør dig glad, som fascinerer dig; en Dream Pop Rock-stemning, der aldrig forlader dig”

Udover anmeldelser fra Danmark og Frankrig har bandet modtaget 5 stjerner fra Berlin On Air, modtaget lovprisning fra YMX London og blevet anbefalet online af Indie Dock Music Block – samt haft premiere på DR’s P3, P4 og P6.

Bandets frembrusende sangskrivningsproces har gjort det muligt at skrive, indspille og udgive to albums på et år i samarbejde med Søren Buhl og vi skal ikke forvente mindre af gruppen end mange års hårrejsende overraskelser.

 

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

03.09 Kl. 22.00 / Dør Kl. 22.00
Looney Gloomers
Musikcaféen