28.11 Kl. 20.00
Noisy Beehive: Ignacio Córdoba & Søren Kjærgaard + Mikkel Oldrup + Michal Biel w. visuals by Max Morris
Xenon

 Kunstkollektivet Noisy Beehive præsenterer i samarbejde med No Technique og MAGIA en aften med tre forskelligartede koncerter og analoge visuals. Den polske lydkunstner Michal Biel undersøger de fysiske aspekter af barytonsaxofonen, medbragte objekter og feltoptagelser. Mikkel Oldrup gentænker organiske/energisk materiale med intuitiv tilgang til den elektroniske sampler. Søren Kjærgaard og Ignacio Cordoba optræder som duo med tonegeneratorer, klaver og video-keyboard. Den britiske visuelle kunstner Max Morris, vil via digitale collager og analogt “Liquid Light” oplyse Xenon
Der vil blive solgt plader og artwork på aftenen.

 

 Søren Kjærgaard’s arbejde som pianist, komponist og improvisator omfatter en lang række af forskellige konstallationer, fra hans trans-atlantiske trio med trommeslager Andrew Cyrille og bassist Ben Street, til samarbejdet med med Torben Ulrich, 82-årig legendarisk tennisspiller og interdisciplinær kunstner. De seneste år har størstedelen af S.K.’s arbejde været udforskning og en vævning af forskellige tilgange til musik og lyd, en sammensmeltning af elementer af improvisation, komposition og performativity i en dynamisk blanding. Dette har ledt til flere internationale udvekslinger, kommissioner og en voksende diskografi af kritiker-roste albums.
 
 Ignacio Cordoba er en lille person fra en lille by i bjergene omkring Madrid, som mistede kontakten med virkeligheden på rejser i hele verden med The Box – en mystisk, elektronisk hjemmelavet gud, som efterlader ham uden valg i omnipotensen af hans oscillation. Han forvandledes til en troldmand forvekslet med en videnskabsmand. Eller en ingeniør af hans egen forvirring. Eller en musikalsk errorist. En evig lærling. En kunst-benægter dedikeret til skønheden af at være faret vild. Han har lavet fanzines, udstillinger, video’er, spil, ritualer og albums og koncerter med Michael Pisaro, Pamelia Kurstin (Stickney), G.W. Sok, Søren Kjaergaard, Maria Laurette Friis, Kazehito Seki og mange flere. Han har spillet i 17 lande i Europa og turneret i Japan.
Mikkel Oldrup opfordrer til en rytmisk meditation gennem en minimalistisk og intuitiv tilgang til synthesizere, sampling og computere. I koncert-sammenhæng omtænker han former, og om-arrangerer intuitivt med et trance-inducerende fokus. Mikkel Oldrup udgav i 2018 sin debut EP Fanshawe’s Praise, en rejse igennem organiske og refleksive lyd-universer, kombineret med episke grooves.
 
 Michał Biel er en Polsk observatør og optager med base i København. Hans værker bruger primært formidlet lyd- begivenheder fra hørt og ikke hørt miljøer, med interesse i former for interaktioner inde i det. Hans seneste serie af værker “Default Logic”, forsøger at røre ved hukommelsen, perception og de komplekse processer som udgør dem. Den udforske udtrykket af indspilnings aktivitet i området/feltet, de forskellige måde at lytte på og deres levende forbindelser/forhold til hinanden.
 
 Max Morris er fra Manchester, men har nu base i København, hvor hans fantastiske visuelle kreationer har præget forskellige arrangementer, ikke mindst Noisy Beehives koncerter i Brønshøj Vandtårns storslåede kulisse. Max Morris er kendt for at blande digitale collager med en analog tilgang, der trækker tråde tilbage til den psykedeliske generations ‘Liquid Light’, hvor blæk og kemiske materialer blandes på glasplader og skaber syrede mønstre, der projiceres.
28.11 Kl. 20.30 / Dør Kl. 20.00
Noisy Beehive: Ignacio Córdoba & Søren Kjærgaard + Mikkel Oldrup + Michal Biel w. visuals by Max Morris
Xenon