06.07 Kl. 20.00
Noisy Beehive: Cyclop Project [TR] / Mockūnas [LT] / Miracapillo [LT] / Užameckis [LT] + Johanna Sulkunen w/ visuals by Toivanen [FIN/DK] | Xenon
Xenon

To audiovisuelle performances kurateret af det københavnske kunstkollektiv Noisy Beehive, i samarbejde med HUSET-KBH.

Cyclop Project (TR) / Mockūnas (LT) / Miracapillo (LT) / Užameckis (LT)

Cyclop Project er et audiovisuelt lysshowsprojekt af den visuelle kunstner Hilal Can, som har base i Istanbul. Projektet har til formål at sammenbringe musikere og lydkunstnere fra hele verden, som hver især arbejde inden for forskellige discipliner, og at visualisere øjeblikket analogt, ved hjælp af en overhead projector. Dette er for at skabe ny dialog mellem kunstnere, og for at dele det med publikum. Den visuelle del af projektet fokuserer på improvisation, som udtrykker følelser og illustrerer lydfortællinger ved brug af forskellige værktøjer som væsker og karakterer.

Mockūnas – Miracapillo – Užameckis er en elektro-akustisk trio bestående af musikere fra Litauen og Italien. De vil spille improviseret musik til Cyclop Project og kombinere deres lyd, oplevelser og æstetikker, for at invitere lytterne ind i et sonisk rum fyldt med melodier, lydlandskaber, harmonier og teksturer.

Hilal Can – visuals
Liudas Mockūnas – reed instruments
Valeria Miracapillo – electronics, sound processing
Aurelijus Užameckis – contrabass

——

Johanna Sulkunen w/ Tapani Toivanen on visuals [FIN/DK]

Johanna Elina Sulkunen er en prisvindende finsk vokalist og komponist, som har været bosat i København siden 2009. Hun arbejder primært inden for moderne- og kontemporær jazz, samt elektronisk-inspireret improvisationsdrevet musik. Siden 2009 har hun udgivet tre plader, og albummet ’Belonging’ blev nomineret til en DMA i 2016. Hun har stor erfaring som bandleder i både store og små grupper. Hun er medleder af den DMA-vindende vokalgruppe IKI, og samarbejder med mange andre inden for alt fra fri improvisation og alternativ pop, til moderne jazz. Hun har bl.a. arbejdet sammen med Tomasz Stańko og Mike Sheridan. For tiden arbejder hun på hendes næste album, som skal udgives i 2021.

 

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 
INFO VEDRØRENDE CORONA
 
1) Du skal fremvise et grønt coronapas og ID ved entré. Du kan eksempelvis bruge app’en MinSundhed eller downloade filen med negativt testsvar på din mobil.
2) Det er en siddende koncert med afstand til dem du ikke kender. Derfor opfordrer vi jer til at komme samlet og i god tid – ellers kan vi desværre ikke garantere, at I kan sidde sammen.
3) Du skal bære mundbind, når du færdes i HUSET, men må godt tage det af, når du sidder ned.
4) Alkoholsalg lukker kl. 22, men du kan fortsat godt købe alkoholfrie drikkevarer.
Derudover opfordrer vi til, at du holder god afstand og håndhygiejne, og bliver hjemme i tilfælde af symptomer.
06.07 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Noisy Beehive: Cyclop Project [TR] / Mockūnas [LT] / Miracapillo [LT] / Užameckis [LT] + Johanna Sulkunen w/ visuals by Toivanen [FIN/DK] | Xenon
Xenon