26.11 Kl. 20.00
AFLYST: The Hanged Man (SE)
Musikcaféen
Aflyst

Koncerten er desværre aflyst pga. COVID-19.

Den stockholmske kvartet The Hanged Man vender tilbage med den nye single “Good Dream”, som er en teaser fra deres kommende album, der udkommer her til foråret. Med den svenske sangskriver Rebecka Rolfart i front er bandet blevet et af Skandinaviens mest interessante bands de seneste fem år efter deres succesfulde debutalbum “First Quarter Moon” (Kning Disk) fra 2014. Mini-albummet blev modtaget med roser fra bl.a. Stereogum, BrooklynVegan, NME og Line of Best Fit.

“First Quarter Moon” blev opfulgt af kassette-EP’en “Lord Have Mercy” fra 2016 og deres første fuldlængde album “Of Blood Is Full”, der blev indspillet på en gammel vingård i det nordlige Italien af Max-Måns Wikman. Siden har bandet haft travlt med at turnere Europa som support for bl.a. Shout Out Louds, imens resten af bandet har haft travlt med deres øvrige projekter i anerkendte bands som Dungen, Viagra Boys, Second Oracle, Saigon, side effects og AOP.

Det nye album er indspillet i Studio Dubious i Stockholm i samarbejde med Max-Måns Wikman og viser endnu engang Rolfarts enestående sans for melodi og ørehængende blanding af psych og pop.

26.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
AFLYST: The Hanged Man (SE)
Musikcaféen


  • Dør 110kr
  • Forsalg 90kr + gebyr - Aflyst