23.01 Kl. 20.00
Aflyst: Nymalet
Xenon
Aflyst

Koncerten er aflyst pga. nedlukningen til og med d. 7. februar. Musikerne har et travlt program for resten af året, så derfor har det desværre ikke været muligt at finde en ny dato. Vi håber, at det lykkes at få Nymalet forbi HUSET en anden god gang i stedet.

Alle billetter bliver refunderet.

Pas på jer selv derude og vi ses forhåbentlig inden alt for længe!

Bedste hilsner,
HUSET
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Sammen med Jørck, Buchwald og Asger Techau, er NYMALET lidt af et stjernehold af talenter der har slået sig sammen om en række fælleskoncerter, som både vil byde på covernumre, eget materiale og medvirken på kryds og tværs. Som en hyldest til den danske festivalsommer, der ikke fandt sted i 2020.

Ideen opstod under HUSET’s 50-års jubilæum i september, da det musikalske ægtepar Katinka og Buchwald samlede en række af deres venner og de ovennævnte musikalske åndsfæller til en fælles aften. Artisterne spillede nogle numre fra eget bagkatalog, men der blev også plads til covernumre og løssluppen hyggestemning. Og det er netop denne uformelle stemning, som de musikalske venner ønsker at tage med ud på landets mindre spillesteder, på deres kommende turne.

Som Katinka understreger: »I vores genre er der ikke særlig meget tradition for at spille sammen og spille hinandens sange. Det, synes vi, er ærgerligt, da det åbner op for en masse leg og en masse ny og anderledes inspiration.«

23.01 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Aflyst: Nymalet
Xenon


  • Dør 250kr
  • Forsalg 230kr + gebyr - Aflyst