07.07 Kl. 20.00
Oppenhagen/Hyllested: Realms
Xenon
Køb billet (Ny dato)
Oppenhagen/Hyllested: ’Realms’
Feat. Simon Toldam, Rasmus Juncker, Kasper Tranberg, Cæcilie Balling, Anja Tietze Lahrmann
Xenon ligger rum til en helt unik koncert med et stjernehold af musikere, anført af to unge fremadstormende musikere og komponister.
 
Laurits Hyllested og Rasmus Oppenhagen Krogh er gået sammen om at samle et hold af fantastiske musikere til en enestående aften. Alle involverede er kunstnere der synes at have et uendeligt åbent musikalsk sind, rodfæstet i deres individuelt stærke personlige stemmer. Gruppen afspejler musikere med baggrund i forskellige miljøer som scenekunst, jazz, klassisk-, elektronisk- og improvisationsmusik.
Koncerten er resultatet af en længerevarende proces, hvor Oppenhagen/Hyllested hver især har bidraget med kompositoriske skitser og omkring det sammen formet byggeklodserne, der skal fungere som katalysator for det fælles musikalske møde. Det udvalgte kompositoriske materiale har det tilfælles, at det har en indbygget egenskab af, at kunne fortolkes i mange retninger og gennemgå adskillige hamskifte.
Der er lagt op til en koncertoplevelse af de sjældne, hvor flere af musikerne mødes for første gang på en scene. En koncert hvor produktion, performance, komposition og improvisation er tænkt i ét samlet billede, og hvor mulighederne i Xenons unikke rum er en central medspiller. Det er med ganske stor sandsynlighed første og sidste gang denne gruppe af musikere samles i netop denne konstellation.
 
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 
INFO VEDRØRENDE CORONA
 
1) Du skal fremvise et grønt coronapas og ID ved entré. Du kan eksempelvis bruge app’en MinSundhed eller downloade filen med negativt testsvar på din mobil.
2) Det er en siddende koncert med afstand til dem du ikke kender. Derfor opfordrer vi jer til at komme samlet og i god tid – ellers kan vi desværre ikke garantere, at I kan sidde sammen.
3) Du skal bære mundbind, når du færdes i HUSET, men må godt tage det af, når du sidder ned.
4) Alkoholsalg lukker kl. 22, men du kan fortsat godt købe alkoholfrie drikkevarer.
Derudover opfordrer vi til, at du holder god afstand og håndhygiejne, og bliver hjemme i tilfælde af symptomer.
07.07 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Oppenhagen/Hyllested: Realms
Xenon