25.11 — 28.11 Kl. 19.00
ORAKLET
Vox

Menneskets fortælling er fyldt med ritualer, der har til formål at give svar på vores eksistentielle spørgsmål. Men får vi svar, når vi spørger, og er svarene entydige – og hvor går vi hen i dag, når vi har brug for et orakel? Hvordan ser oraklet ud, hvis ikke hun længere er præstinde eller nymfe, men det i stedet er en omskiftelig væren og form?

Som menneske frygter vi det ukendte, og op gennem historien har vi på vidt forskellig vis forsøgt at få svar på det, vi ikke selv kan besvare. På krigens udfald, på meningen med livet – og livet efter døden. Hver religion, kult og stamme har stillet spørgsmål og tydet svarene gennem unikke, rituelle handlinger. Og sådan er det også i dag. For selvom vi føler os mere oplyste end nogensinde før, er de eksistentielle spørgsmål stadig forbundet med uvished og en hungren efter klare svar.  

ORAKLET er en immersiv performance-koncert, der tager udgangspunkt i oraklet som spirituelt og teknologisk fænomen. Her har publikum mulighed for at stille spørgsmål til et moderne orakel, der svarer gennem rituelle drømmelementer, lys, lyd, bevægelse – alt sammen som en algoritme bygget over det historiske orakel.

ORAKLET er skabt af MANA:GROUP.  

25.11 — 28.11 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.00
ORAKLET
Vox