03.09 Kl. 21.00
Pseudo Psych
Musikcaféen
Gratis

[Pseudo Psych] er en sensorisk performance installation omhandlende populær psykologi. Mens vores mentale helbred bliver forværret i vores samfund,vokser selvhjælpsindustrien. Med en samfundskritisk undersøgelse af fortællingen om at “rig, stærkt, smuk og produktiv gør os glade”, er det projektets formål at nedbryde kropsidealer og samfundets forventninger.

Dette stykke tilbyder publikum at opleve scenografi på en interaktiv og sensorisk måde. Publikum kan derfor være i tivivl om, hvem der performer og hvem der er beskuer

Bag performancen er kunstnerne: Nadja Bounenni, Caroline Blomqvist & Erika Aina Jonasson

Om Debut Fest:

Debut fest er en tværkunstnerisk endags festival for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur. Bag festivalen står HUSET og ungepuljen Snabslanten, der begge har fokus på at skabe muligheder og gode rammer for nye kulturskabere. Programmet for Debut Fest er sat sammen af et kulturfagligt panel efter et open call, og alle kunstnere får vejledning og sparring i de forskellige processer frem mod festivalen. 

03.09 Kl. 21.00 / Dør Kl. 21.00
Pseudo Psych
Musikcaféen