31.10 Kl. 20.00
Rasmus Matthiesen & Band – en aften i Magstræde
Musikcaféen
Udsolgt

Til efteråret 2020 vil Rasmus Matthiesen og band spille en eksklusiv koncert med gæster under overskriften “En aften i Magstræde”.

Det bliver en koncert i to sæt: et akustisk og et elektrisk – inspireret af Bob Dylans koncert i Royal Albert Hall i 1966.

Selv kalder de idéen med koncerten et forsøg på at binde fortiden, nutiden og fremtiden sammen i én aften.

Til det formål har de inviteret nogle af de danske sangskrivere, som Rasmus og band har krydset veje med gennem årene, til både at fortolke egne og Rasmus’ sange. Med ønsket om at give gamle sange nyt liv og samtidig præsentere publikum for en anderledes koncertoplevelse, hvor alt kan ske!

Den seneste koncert i København var på et velbesøgt Hotel Cecil i november 2018 i kølvandet på udgivelsen af sit andet album: det folk/rockede “Nye Idealer”, som blev godt anmeldt i Jyllands-Posten, GFRock og GAFFA.

De på en gang personlige og politiske tekster kredser med hudløs ærlighed om en søgen efter mening med tilværelsen og en plads i samfundet. Og i en tid hvor politikerne taler om en fremtid uden håb, sætter Matthiesen ord på nogle af de spørgsmål, drømme og forventninger som kendetegner vores tid samt trækker tråde til historien og nogle af sine helte, som bl.a. tæller navne som Niels Skousen, Eik Skaløe, Ejersbo, Dylan og The Band.

Koncertens to sæt vil afspejle den måde Rasmus’ sange er blevet skrevet gennem årene. Alene på den country- og folk inspirerede debutplade “Alt Godt” fra 2017, som indeholdt P4-singlerne Frie Valg og Østjylland. Og sammen med sit band på den folk/rockede “Nye Idealer” fra 2018 – hvor singlen “Hvad elskende kan gøre ved hinanden” fik airplay på både P3 og P6.

For tiden arbejder Rasmus på nye sange i samarbejde med Søren Bigum fra Jonah Blacksmith og Tiggerne, og nogle af dem vil formentlig få deres livepremiere til koncerten.

Rasmus Matthiesen spillede sin første koncert med band i København på Musikcaféen i 2015. Herefter gik turen til Loppen i 2016, Ideal Bar i 2017 og senest Hotel Cecil i 2018.

Men nu vender han tilbage til der, hvor det hele startede: HUSET I MAGSTRÆDE.

Siden 2015 har Rasmus turneret i det meste af landet, både solo og med band og spillet på både Jelling, Tønder og Midsommer Festival, foruden to anmelderroste koncerter på Smukfest i 2017 og 2019. Derudover har han ageret opvarmning for navne som Mellemblond, Thomas Dybdahl i Store Vega og turneret med Peter Sommer i foråret 2018.

31.10 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Rasmus Matthiesen & Band – en aften i Magstræde
Musikcaféen


  • Dør 150kr
  • Forsalg 130kr + gebyr - Udsolgt