15.10 Kl. 19.00
Resonate #2
Xenon

RESONATE – Københavns nyeste performance serie, der åbner dørene for en sanselig rejse.

Sammensætningen af eksperimenterende live musik og audio-reaktiv lys installation skaber et rum, der inviterer deltagerne til fordybelse gennem fysisk og sensorisk resonans.

LINE-UP:

BJØRN SVIN
Et musik-koryfæ af særlig kaliber. Forud for sin tid, innovativ og helt sin egen. Siden 90’erne har Bjørn udviklet og nuanceret sin karakteristiske musik, som er født ud af rave kulturen og har vokset sig ind i en kunstnerisk frigjort musikalitet. Han er kendt som en karismatisk performer, som med sin fysiske indlevelse formår at formidle et abstrakt udtryk på en konkret og medrivende måde.
www.bjornsvin.com/

MIKAEL TOBIAS
Mikael Tobias er en canadisk musiker, komponist, producer og lydkunstner med base i København. Hans værker undersøger grænselandet mellem fysisk og emotiv resonans.
Tobias benytter live instrumenter sammen med omhyggeligt manipulerede elektroniske elementer til at skabe stærke og stemningsfulde soundscapes. I denne performance vil Mikael Tobias udføre et improviseret stykke sammen med strygere fra Crush.
www.mikaeltobias.com

CRUSH STRING COLLECTIVE
CRUSH String Collective er et kreativt strygerensemble med base i København, bestående af medlemmer fra Damkapellet. De udforsker alle aspekter af strygerlyd, indefra og ud, uden for, op og ned, og skaber musik, der spænder fra det storslåede lyd af en strygeorkester, gennem påvirkninger af nutidens populære musik, til de klingende lyder fra træ og strenge, der møder bue og hår. CRUSH String Collective improviserer og komponerer deres eget materiale, og spiller musik fra hjertet i en kontinuerlig kollektiv strenge-crush.
www.facebook.com/crushstringcollective

 

CORONA:

Køb billetterne samlet, hvis I er en gruppe. På den måde sikrer vi, at I kan sidde ved siden af hinanden, og at flest muligt får mulighed for at købe billet. Publikum seates med afstand til hinanden efter myndighedernes foreskrifter, og der er derfor begrænset kapacitet på Husets scener.

Baren lukker kl. 22, og hhusk at medbringe mundbind til ind- og udgang fra lokalet. Vi justerer løbende forholdene ud fra myndighedernes retningslinjer. 

Kærlig hilsen 

HUSET

 

15.10 Kl. 20.00 / Dør Kl. 19.00
Resonate #2
Xenon