13.05 Kl. 20.00
Resonate #3: Grøn + Alto Aria + Johan Carøe
Xenon

Resonate er Københavns nyeste performance-serie, der åbner dørene for en sanselig rejse.

Sammensætningen af eksperimenterende livemusik og visuals skaber et rum, der inviterer deltagerne til fordybelse gennem fysisk og sensorisk resonans.

LINE-UP:

GRØN

ALTO ARIA
Alto Aria er navnet på Maria Leth Schütze’s soloprojekt. Med projektet undersøger hun relationer mellem akustisk og elektronisk lyd, og fokuserer på transformation og transition som indgangsvinkel til sin musik. Med hendes debut album Tides, som blev udgivet gennem Rhizome, sætter Maria fokus på tidevand, at blive en krop af vand og altings forgængelighed. Maria har desuden udgivet et lille eksperimenterende værk For Marta i november, som omhandler venskab og cirkularitet.

JOHAN CARØE
Johan Carøe er kendt som filmkomponist og producer, ligesom han flittigt har samarbejdet med andre kunstnere. I 2019 udsendte han dog EP’en ‘Zenmetal’I eget navn, der blev fulgt op af debutalbummet ‘Lovesongs’ og i år EP’en ‘wyla’ med stryger kvarteten Halvcirkel. Samarbejde er en kærneværdi I Carøes arbejde og 2021 byder på flere udgivelser, bl.a. med komponisten Sofie Birch og den New Zealandske artpop kunstner Merk. Carøes live set forener strygerbåren minimalisme med power ambient og støjende lydflader. Til koncerten medbringer han saxofonisten Peter Pears.

13.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Resonate #3: Grøn + Alto Aria + Johan Carøe
Xenon