28.05 Kl. 10.00
S. I. B. kulturelt tilbud for pensionister I Københavns Kommune.
Husets Biograf
Gratis

Huset´s Biografcafe   er lukket midlertidigt  Vi har valgt at lave ture med start forskellige steder i byen og forskellige længder. Dette for at tilgodese forskellige behov.

Det er VIGTIGT at huske, at du melder dig til en tur efter dine behov, samt at melde dig til på sms på telefon 60552353. I har først en plads på turen, når I har fået en bekræftelse fra os. Der vil være en tilmeldingsfrist på hver tur. Vi må aldrig være mere end 10 pers. som det er nu, derfor er det os der styrer, hvem der deltager på hvilke ture. Når andet ikke er oplyst, skal man selv medbringe mad og drikke.  

VIGTIGT Man skal lige tage højde for, at flere offentlige toiletter er lukkede.

OBS. Husk at holde afstand, og at du skal være helt rask, når du deltager på vores ture.

Ved let regn vil turene blive gennemført, så husk passende tøj, turen vil blive aflyst ved vedvarende regn. Her får du besked.

SIB TUR: 28. maj. Torsdag kl. 10 mødes vi ved DR metro st. og går en tur gennem Amager fælled, hvor vores tidligere Tivoli-gartner Jonas, vil fortælle lidt om de forskellige gartnerprojekter de laver på fælleden. Vi sørger for sandwich og kaffe/te. Husk eget kaffekrus og vand til turen. Tilmeldingsfrist inden onsdag d. 20. maj kl. 12.

Maj aktivitets kalender se vores hjemmeside

 

Hvad er Samlingspunkt Indre By?

Samlingspunktet er for ældre medborgere, der har interesse i at få nye oplevelser, sociale fællesskaber og livskvalitet.

Samlingspunktet tilbyder bl.a. vejledning til brug af smartphones, netbank, borger.dk mv., fællesspisning, netværk, film, hygge, foredrag og kulturelle ture ud af huset, men det er jer som brugere, der er med til at sætte dagsordenen. 

 

28.05 Kl. 10.00 / Dør Kl. 10.00
S. I. B. kulturelt tilbud for pensionister I Københavns Kommune.
Husets Biograf


  • Dør 0kr
  • Foreningsmedlemskab: 200kr i kvartalet. Kan betales kontant eller over netbank på konto: 5321 0249564