26.05 Kl. 10.00
S. I. B. kulturelt tilbud for pensionister I Københavns Kommune.
Husets Biograf
Gratis

Huset´s Biografcafe   er lukket midlertidigt  Vi har valgt at lave ture med start forskellige steder i byen og forskellige længder. Dette for at tilgodese forskellige behov.

Det er VIGTIGT at huske, at du melder dig til en tur efter dine behov, samt at melde dig til på sms på telefon 60552353. I har først en plads på turen, når I har fået en bekræftelse fra os. Der vil være en tilmeldingsfrist på hver tur. Vi må aldrig være mere end 10 pers. som det er nu, derfor er det os der styrer, hvem der deltager på hvilke ture. Når andet ikke er oplyst, skal man selv medbringe mad og drikke.  

VIGTIGT Man skal lige tage højde for, at flere offentlige toiletter er lukkede.

OBS. Husk at holde afstand, og at du skal være helt rask, når du deltager på vores ture.

Ved let regn vil turene blive gennemført, så husk passende tøj, turen vil blive aflyst ved vedvarende regn. Her får du besked.

SIB TUR: 26. maj. Tirsdag kl. 10 mødes vi ved Frederiksberg runddel v. Storm P museet. Vi går en tur i Frederiksberghave og Haveselskabets have. Vi sørger for sandwich og kage. Husk egne drikkevare. Tilmeldingsfrist inden tirsdag d. 19. maj kl. 12.

Maj aktivitets kalender se vores hjemmeside

 

Hvad er Samlingspunkt Indre By?

Samlingspunktet er for ældre medborgere, der har interesse i at få nye oplevelser, sociale fællesskaber og livskvalitet.

Samlingspunktet tilbyder bl.a. vejledning til brug af smartphones, netbank, borger.dk mv., fællesspisning, netværk, film, hygge, foredrag og kulturelle ture ud af huset, men det er jer som brugere, der er med til at sætte dagsordenen. 

 

26.05 Kl. 10.00 / Dør Kl. 10.00
S. I. B. kulturelt tilbud for pensionister I Københavns Kommune.
Husets Biograf


  • Dør 0kr
  • Foreningsmedlemskab: 200kr i kvartalet. Kan betales kontant eller over netbank på konto: 5321 0249564