05.12 Kl. 19.00
Selvhenter + Boujeloud
Xenon

SELVHENTER

Selvhenter er tilbage og sprudler af energi og musik igen!

Nu spiller Selvhenter deres intense live shows i en trio bestående af Maria Bertel (basun), Sonja LaBianca (saxofon), and Anja Jacobsen (trommer).

Deres fascinerende musik er en form for eksplosiv power-jazz med energiske improvisationer. Der er inspiration fra free-jazz, punk, rock, drone og minimalisme, men også fra den afrikanske og sydøstasiatiske percussion musik. Med mønstre af trommer, afbrydende horn og lyd fyldt af tekstur, har gruppens musik en smuk, energisk og danseklar rytme.

Gruppens tre medlemmer er alle aktive på Københavns eksperimentelle musikscene, i bands, performancegrupper og soloprojekter, herunder Meshes, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen, Gud Er Kvinde, Valby Vokalgruppe og Sonja Labianca.

 

BOUJELOUD

Den danske supergruppe Boujeloud er tilbage med ny musik! 

Kendt for deres stærke liveoptræden og deres udtryksfulde og personlige lyd, er trioen nu tilbage med nye sange, dansable beats og guitarvæverier.

De har netop færdiggjort deres 4. album som er opfølgeren til deres kritikerroste CANDY PRINCE fra 2016, der vandt en Danish Music Award Jazz og blandt andet kaldt for “Både rablende, kinky, morsom, opkvikkende og udmattende. En ordentlig krasser.”

Boujeloud blander frygtløst free jazz, dansable beats, krøllede guitarfigurer og globale inspirationer. Forvent intet mindre end en aften med vild energi og en uforudsigelig charme.

 

CORONA INFO (DK):
– Husk at bære mundbind undtagen når du sidder ned
– Baren lukker kl. 22
– Køb billetterne samlet, hvis I er en gruppe og ankom sammen til koncerten. På den måde kan vi seate jer bedst muligt

Læs mere på vores hjemmeside: https://www.huset-kbh.dk/coronavirus/

05.12 Kl. 20.00 / Dør Kl. 19.00
Selvhenter + Boujeloud
Xenon