04.12 Kl. 20.00
Sille Nilsson – release
M

Efter 3 år væk fra koncertscenen fejrer sangskriveren Sille Nilsson nu den fysiske release af sit anmelderroste album “Sig En Lyd” med intime koncerter med band. Albummet, som udkom digitalt til streamingtjenesterne d. 29.01.21, rummer singlerne “Omvej” og “Kys Mig Nu” som er blevet spillet på både P4 og P5.

Sille Nilsson befinder sig et sted mellem akustisk folk-melankoli og iørefaldende elektronisk pop og har med sit engelske bagkatalog fået millioner af streams på Spotify og lyttere i hele verden.

Men på trods af den store medvind blev hun i 2017 nødt til at slukke for omverdenen for at pleje sit eget forhold til musikken, og finde ind til kernen af denne. Det blev til en rejse ind i det danske sprog, som gjorde det muligt for Sille Nilsson at genfinde glæden til sangskrivningen og at sætte ord på sine usikkerheder, forsvarer og store drømme på nye danske sange. Sangene blev til Sille Nilssons første album på dansk med titlen ”Sig En Lyd”, og kan opleves for første gang live i særligt low-key-setup i Musikcaféens intime rammer.

Anmelderne siger:

Fyens Stiftstidende, Simon Staun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Fortræffelige vokalkvaliteter og en sjælden sårbarhed”

GAFFA, Ivan Rod ⭐️⭐️⭐️⭐️

“Stilsikker ny, dansksproget pop”

 

Band:

Sille Nilsson / vokal, guitar

Rasmus Mølck Nilsson / bas

Andreas Holtti / keyboard, kor

Anders Pedersen / cajon

04.12 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Sille Nilsson – release
M