27.05 Kl. 20.00
AFLYST: The Stroppies (AUS)
Musikcaféen
Aflyst

Det australske indierock band, The Stroppies, vender tilbage til København med deres skæve guitarmelodier efter en succesfuld koncert på Loppen i september.

The Stroppies debuterede tidligere på året med albummet ‘Whoosh’. Et vrøvleord indrømmer bandet, men også et lydord der ret præcist beskriver den energi firkløverets kække indierock strutter af. Det er tilbagelænet og solbeskinnet, men også knitrende og groovy som hos et guldalder Flying Nun band fra samme breddegrader.

Om albummet siger The Stroppies, at det er inspireret af alle mulige ting – livet, jobs, kærester, tegneserier og de sidste seks årtiers guitarpop, hvoraf gruppen særligt fremhæver Bill Fay fra The Clean og Stephen Malkmus som deres helte.

The Stroppies blev dannet ved et køkkenbord i Melbourne i 2016 af Gus Lord, Rory Heane, Claudia Serfaty og Adam Hewitt. Udover Stroppies har medlemmerne været eller er involveret i bands som Boomgates, Twerps, Tyrannamen, Primetime, Blank Statements, The Blinds, White Walls, See Saw og Possible Humans.

27.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
AFLYST: The Stroppies (AUS)
Musikcaféen


  • Dør 120kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Aflyst