27.05 Kl. 20.00
Favorite Things: Theon Cross (UK)
Musikcaféen

Favorite Things er stolte af at præsentere en af Londons mest markante musikere i spændingsfeltet mellem jazz, grime, dub, reggae, dancehall og hiphop. Med sin originalitet og power har Theon Cross redefineret tubaens placering i moderne musik med en kombination af vilde tekniske evner på sit instrument og i studiet, en grundig musikalsk viden og en skarp vision.

Det nye album, Intra-I (som kan oversættes til “within self”) forener hans musikalske kunst og erfaring til at levere et essentielt budskab om de udfordringer og den lidelse verden lider under. Henover 10 sonisk forskellige og bastunge numre, udforsker Intra-I temaer som empowerment, oprindelse og identitet. Det er en fejring og undersøgelse af den afrikanske diasporas musik, som gennem albummet ser nærmere på selvudvikling, historie og arv og den styrke i modgang, som de første generationer af caribiske immigranter der kom til England har vist, heriblandt hans egne bedsteforældre. Albummet bygger videre på den jamaicanske soundsystem-kultur og er et nutidigt bud på basmusik båret af instrumenter. 

Theon Cross er bl.a. med i Shabaka Hutchings gruppe Sons of Kemet, London-kollektivet Steam Down og har spillet med navne som Stormzy, Nubya Garcia og Moses Boyd. 

27.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Favorite Things: Theon Cross (UK)
Musikcaféen


  • Dør 120kr
  • Forsalg 120kr + gebyr - Køb billet
  • Husk: Begrænset antal studiebilletter til kun 60 kr.