01.09 Kl. 19.30
Culture Box at Xenon: Tim Andresen
Xenon
Udsolgt

Tim Andresen er en af Danmarks ypperste artister indenfor elektronisk musik. I et fortryllende mix af dybe grooves og stemningsfyldte melodilinjer bevæger han sig på magisk vis rundt i genrer og forfører publikum på sin rejse. Denne aften i et smukt samspil med Hackstage, som designer det visuelle univers.

Tim Andresens musikalske baggrund som DJ strækker sig helt tilbage til 1980erne. I sidste del af 1990erne og de tidlige 00ere stod han som promoter bag legendariske klubevents og warehouse-fester her i København. Sammen med Tims kontinuerlige output af musikproduktioner og forførende optrædener skabte det ham en international karriere med gigs på nogle af klodens mest mytiske dansegulve og festivaler. Musikken har taget ham til mere end 40 lande rundt om i Europa, Asien og Sydamerika – fra Ibizas superklubber til fabric i London, Ritter Butzke i Berlin og diverse obskure raves rundt om på planeten. Siden 2005 har han været resident DJ på Culture Box og stærkt medvirkende til den unikke position, klubben i dag indtager på den danske scene.

Tims imponerende CV inkluderer udgivelser på en lang række udenlandske labels og selvfølgelig hans egne pladeselskaber What Happens og Savoir Faire Musique. Førhen producerede og udgav han musik som halvdelen af Professional Losers, hvor han også arbejdede med og remixede for Fatboy Slim.

Hans musikalske talent er blevet belønnet med awards som “Bedste DJ” til Club Awards og “Mest Populære Nordiske DJ” af Megamind.

01.09 Kl. 20.30 / Dør Kl. 19.30
Culture Box at Xenon: Tim Andresen
Xenon


  • Dør 120kr
  • Forsalg 100kr + gebyr - Udsolgt