22.09 — 25.09 Kl. 19.00
UNDSKYLD, jeg arbejder på det…
Xenon, Xenon Foyer

I en verden fuld af krokodiller kan det være svært at finde sig selv. Heldigvis består samfundet af en lang række idealer, som vi kan forfølge – så det er bare om at sætte jagten ind. 

Louise har rigeligt at forholde sig til i sin iver efter at blive Den Perfekte Kvinde. Der er flere træk, hun endnu ikke helt mestrer. Den Perfekte Kvinde kan eksempelvis rumme alle, mens Louise dårligt kan rumme sig selv. Og så er der alle de krokodiller, der konstant er i vejen og bare gør det hele endnu mere besværligt. Så måske er det der, hun skal begynde? Måske skal hun lære at forsvare sig og overleve ethvert tænkeligt krokodilleangreb? Stærkt inspireret af evnen til at leve i symbiose med alle dyr, konkluderer Louise derfor, at Den Perfekte Kvinde uden tvivl må være krokodilleentusiasten Steve Irwin –  så ham må hun blive til.

UNDSKYLD, jeg arbejder på det… er en absurd, satirisk og nyskrevet monolog af teaterkollektivet Vi peaker om lidt. Sidste år vandt de TeaterBattle med et uddrag af forestillingen, der kredser om aktuelle tematikker som overgreb, identitet og opgør med kvindeidealer. Nu er de klar med den endelige forestilling. 

Vi peaker om lidt. er et teaterkollektiv, bestående af Louise Strandgaard Gørtz og Luna Stage, som skaber nyskrevet dansk musikdramatik. De arbejder tværæstetisk med at skabe forestillinger, der forholder sig poetisk til samtidsrelevante problemstillinger med et fokus på nuancerne i sproget. 

Vi peaker om lidt. 
Skuespiller, konceptudvikler: Louise Strandgaard Gørtz
Dramatiker, komponist, iscenesætter: Luna Stage
Dramaturg, produktionsleder: Emilie Hasling Rasmussen
Kostumier, stylist: Anne Mette Møller Hvidtfeldt
Pressefoto: Jacob Stage
Forestillingen er støttet af DATS og Snabslanten.

Tak til Julie A. Vejlø, Per Scheel-Krüger, Annalina Ege-Møller, Michael Eigtved, Malene Beltoft, Rebecca Væver Johannesen, Teaterbattle og Teaterhuset.

22.09 — 25.09 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.00
UNDSKYLD, jeg arbejder på det…
Xenon, Xenon Foyer


  • Dør 65kr