05.11 Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: EmmaDop + Spring & I
Musikcaféen
Uniradioen og HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordiske vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.
Arrangementerne præsenterer normalvis de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Patina, Schultz & Forever, mags, Bisse, Shy Shy Shy og Fugleflugten været på plakaten.
•••
Spring & I

 er en Københavner-baseret elektronisk duo med rødder fra Aalborg, bestående af Ditte Angelo og Marie Friis. Musikken opstår, når duoen trækker melodiske og harmoniske elementer ind i deres elektroniske tunge univers. Deres beats slår lige i mellemgulvet, og med elektrisk guitar og stærke, skæve vokalharmonier skaber de et fængslende frirum med musikken, hvor der både er plads til at danse og lytte eftertænksomt efter. Live udfører Spring & I deres musik med en stærk attitude og stor sensitivitet, der drager publikum ind i deres intense og energiske univers.

•••
EmmaDop

 eksploderer i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke! Der bliver åbnet op for et kæmpestort lydunivers og iørefaldende sange, når den århusianske trio gæster Uniradioen Præsenterer,​ og giver deres bud på ny, energisk popmusik. I efteråret 2019 udgav EmmaDop deres to første singler som indkapsler bandets stræben efter højt til loftet, punchy beats og medrivende omkvæd. På Emmadops nyeste single ​Uppercut​ skinner Line Søndergaards udtryksfulde vokal og evne til at skabe unikke og fængende melodier, tydeligt igennem bandets massive 80’er inspirerede lyd.

05.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: EmmaDop + Spring & I
Musikcaféen