06.05 Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: LALUNE + JuWehl
Musikcaféen
UNIRADIOEN PRÆSENTERER
Uniradioen og HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordiske vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.
Arrangementerne præsenterer normalvis de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Patina, Schultz & Forever, mags, Bisse, Shy Shy Shy, Fugleflugten, Magnus Temples og Elijah Okello været på plakaten.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
LALUNE genfandt sig selv under et kreativt vintermørke. Den spirrende poptrio havde en flyvende start på 2020 med et udsolgt show på Hotel Cecil, opvarmning for Belau (Stengade) og adskillige festivalshows i kalenderen. Kreativiteten flød i studiet, hvor trioen fik lagt grundstenene til en ny EP. Trioens tilgang til musikken er umiddelbar. De tre venner griber sammen følelserne, når de er der, taler først og fremmest om dem, og forløser dernæst tankerne i musikken. Stemningerne, der udspringer fra samtalerne, er hele drivkraften bag LALUNE, der har formået at skabe et rum, hvor netop de eksistentielle tanker får lov at bevæge sig frit i et univers af spirituel omsorg, der brydes af ung fandenivoldskhed.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

JuWehl
P3 Vidundergrunden kalder JuWehl “Danmarks svar på John Legend”, men understreger, at JuWehl er unik og ikke står til sammenligning.
Efter 6 års sangskrivning og perfektionering af sin lyd, underskrev JuWehl for nylig en kontrakt med Mermaid Records og udgav i Februar singlen ‘Days of Voodoo’ + en musikvideo af den tyske instruktør Lucas Kolling.
Efter at have rodet rundt i Berlins undergrund, vender JuWehl nu tilbage til København med gritty slum-pop og en plan om, at indtage de danske scener i 2021.
 
Denne aften kan du opleve JuWehl i et akustisk format med sin dygtige guitarist Lennart Bahnsen.
 
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 

INFO OM CORONA

Indtil de præcise retningslinjer for genåbningen 6. maj bliver udmeldt, opfordrer vi til følgende:

1) Du skal fremvise coronapas ved entréen. Du kan eksempelvis bruge app’en MinSundhed eller downloade filen med negativt testsvar på din mobil.
2) Vi satser på, at det bliver siddende arrangementer med afstand til dem du ikke kender. Derfor opfordrer vi jer til at komme sammen med dem I skal opleve arrangementet med og komme i god tid – ellers kan vi desværre ikke garantere, at I kan sidde sammen.

3) Du skal bære mundbind når du færdes i Huset, men må godt tage det af, når du sidder ned.

Derudover opfordrer vi til, at du holder afstand, holder god håndhygiejne og bliver hjemme og isolerer dig i tilfælde af symptomer.

06.05 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: LALUNE + JuWehl
Musikcaféen