19.11 Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: Magnus Tempels + Elijah Okello
Xenon
Køb billet (Ny dato)

UNIRADIOEN PRÆSENTERER
Uniradioen og HUSET-KBH har gennem en årrække samarbejdet om at præsentere de nyeste og mest aktuelle navne fra det nordiske vækstlag. På tværs af genrer kuraterer Uniradioens musikredaktion hvert semester tre aftner, hvor de præsenterer bands og solister, som særligt har fanget deres opmærksomhed og vist potentiale.

Arrangementerne præsenterer normalvis de udvalgte bands i Musikcaféens intime rammer, og du har som publikum mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af morgendagens mulige store stjerner! Tidligere har navne som Patina, Schultz & Forever, mags, Bisse, Shy Shy Shy og Fugleflugten været på plakaten.

NB: Denne gang er afholdes koncerten i Xenon, den øverste scene i Huset!

ELIJAH OKELLO

Elijah Okellos udtryk er nostalgisk, elektronisk og spændende. Musikken er inspireret af klassisk soul hvor temaerne dykker ned i kærlighed og selvforståelse, men følger bestemt de moderne trends med en bass i front og samples fra velkendte sange fra 80’erne som er sammensat med luftige synths der der forstærker nogle af de følelser og udtryk som Elijah udtrykker i hans sange.

MAGNUS TEMPELS

Den 21-årige Magnus Tempels kalder på lytterens opmærksomhed ved at kæle for detaljerne, som står i kontrast til de levende synth-teksturer, kantede beats og fængende melodier på hans produktioner. Du lukkes ind i Magnus’ rodede hoved, hvor tanker om ensomhedens desperation svæver rundt blandt melodiske motiver og forvrængede kor-fraser.

Lytteren kan trygt lade sig indkapsle af Tempels’ hypnotiske lyd, som kan lede tankerne hen på kunstnere som Ásgeir og
James Blake. Når Magnus optræder i sin trio-opsætning, kan man forvente et massivt dynamisk spænd, hvor produktionerne får et skud adrenalin. Her lægger live-trommerne fundamentet med tunge grooves, som suppleres af de varme synthflader og den svævende guitar. Magnus’ vokal får et ekstra lag ved, at han sampler og bruger den som et perkussivt instrument. Det er en intens oplevelse, hvor publikum mødes med en nærværende samt energisk fremtoning, på trods af musikkens indadvendthed og melankoli.

19.11 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Uniradioen præsenterer: Magnus Tempels + Elijah Okello
Xenon