15.09 — 19.09 Kl. 19.00
Venter på stegte duer
Vox
Den perfekte timing, en fyraftensøl, den store kærlighed, en smøg i pausen, nogen der tager dig seriøst. Hvornår? Det er fandme nedern at vente på noget. Især når intet venter på dig.
 
VENTER PÅ STEGTE DUER er en fysisk collage om timing, tålmodighed og alt det, vi hver især går og venter på. Forestillingen tager hånd om de mennesker, der er gået i stå, og dem der ikke ved, hvordan man står stille. Det er svært at bedømme, hvad der egentlig er værd at vente på. Presset om at udnytte tiden bedst muligt får mange til at stige af toget. Nogle stiger aldrig på igen. Hvad sker der med dem? Gennem humor og skrøbelighed undersøger tre kroppe, hvad der sker med os, når vi ikke kan kontrollere tiden.
 
Afvente, vente, forvente.
 
I sammenhæng med forestillingen har Kånstkollektivet samlet materiale under den fælles ventetid (COVID-19) bestående af tekster, billeder, musik og diverse fra folk, der havde lyst til at sende deres tanker og følelser ind. Dette materiale samles i ét rum, som scenograf Sofie Kallan har skabt. En slags udstilling, et slags sanserum som kan opleves før og efter forestillingen.
 
Kånstkollektivet var i oktober 2019 i finalen ved TeaterBattle med et 10 minutters uddrag af VENTER PÅ STEGTE DUER. Nu er de klar med den færdige forestilling.
 
Forestilling
Medvirkende: Rune Nis Klenø, Cecilie Haugaard Larsen, Mathilde Bækmark-Didar
Lysdesign og afvikling: Sebastian Just
Produktionsleder: Julijane Petruska
Scenograf: Sofie Kallan
Konsulent: Niels Skovgaard Andersen
Fotograf: Nikolaj Lütken
 
Trailer
Instruktør: Mikkel Husted Mørup,
Fotograf: Lars Nørlund
B-fotograf: William Bekker
 
Varighed
60 minutter. Dørene åbner kl. 19.00
 
Tak til Ørkenfortet, Snabslanten, Gregers Møller Jensen og Daniel Nicula
15.09 — 19.09 Kl. 19.30 / Dør Kl. 19.00
Venter på stegte duer
Vox


  • Dør 75kr