05.02 Kl. 20.00
Vinterjazz: Ibrahim Electric
Xenon

Efter en længere periode ‘in absentia’ spiller det legendariske band Ibrahim Electric nu igen på Husets absolut bedste scene Xenon (tidligere Plan-B) helt oppe på øverste etage, hvor bandet vil spille en intim-koncert for et mindre publikum!

Kom og vær med, hvor bandet startede ud i 00’erne, og hvor de har fejret flere triumfer med en lang række sagnomspunde koncerter.

 

Ibrahim Electric er en af de mest populære instrumental-grupper i Europa, og har i løbet af snart to årtier udviklet sig til et sprudlende monster af en orgeltrio, med sin helt egen fortolkning af hvad instrumentalmusik kan være. Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet, både i korte soli-spurter og længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over.

 

Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Spanien, Cypern, Monte-Carlo, Serbien, Litauen, Estland, Polen, Marokko, Tyskland, Finland, Irland, England, Skotland…..for bare at nævne nogle af de steder, hvor de har begejstret publikum.

 

Trioen består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist mr. Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers, der består af elementer fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60´ernes acid-power – altsammen sammensat til den den klassiske “Ibrahim-gryderet”, hvor de tre  mødes i en stor fest af legesyge og virtuositet.

“BETTER THAN VIAGRA” – Information, DK
”BIG, INTERSTELLAR FUN” – Downbeat Magazine, USA
”FASTER INTO YOUR BLOOD THAN A GANGES PARASITE” – NYC Jazz Record, USA
”CAN YOU SAY ‘INVENTIVE’ ? I KNOW THESE GUYS CAN” – Jazz Times, Canada

05.02 Kl. 21.00 / Dør Kl. 20.00
Vinterjazz: Ibrahim Electric
Xenon