25.08 Kl. 19.00
Xenon Recidency: M. Rexen & Maya SB
Xenon

HUSET PRÆSENTERER: M. REXEN & MAYA SB | Xenon Residency @ HUSET

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Xenon Residency er et koncept, hvor Huset giver udvalgte kunstnere mulighed for at overtage Xenon på 4. sal en uge op til deres show, så de sammen kan skabe en unik tværkunstnerisk performance. Deres residency udmunder sig i en eller flere performances sidst på ugen, hvor de har mulighed for at blande flere kunstarter og kulturelle udtryk fx kunstinstallationer, scenografi, visuals og lyddesign.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Kunstneren Maya SB og komponisten M. Rexen har startet et tværkunstnerisk samarbejde der har til formål at tryllebinde publikum med et lys og animations værk omkring Rexen’s dybe stemme og sangskrivnings universe. På scenen kan man opleve Sasha Agranov, rusisk/isrealsk cellist kendt fra samarbejde med Patti Smith samt den engelske sanger og musiker Henry Gibbs kendt fra Mellah og M. Rexen band.

…..

Bemærk. SB & REXEN invitere dagen før, altså den 24. august – til fernisering på værket, hvor de interesserede vil kunne få et blik bag kulissen og opleve et lille uddrag af musikken spillet af Rexen og hans musikere. Selve performancen finder sted den 25. august. 

 

25.08 Kl. 20.00 / Dør Kl. 19.00
Xenon Recidency: M. Rexen & Maya SB
Xenon