Q & A

Aldersbegrænsning

Der er ingen aldersbegrænsninger til arrangementer i Huset, men vi opfordrer til at forældre varetager deres børns velbefindende og tager højde for at koncerter og andre arrangementer kan byde på høj musik.

Ved køb af alkohol i baren gælder dansk lovgivning om alkoholudskænkning.

 

Hvornår har Huset åbent? 

Huset har ikke faste åbningstider, da det afhænger af de events, der finder sted på den givne dag. Du finder åbningstiderne under det enkelte event. Se programmet her.

Øvelokalerne i Teatergangen har åbent 24/7. Det kræver at man har medlemskab af foreningen Teaterhuset at få nøgle til teatergangen.

Se åbningstider for Bastard Café.

Se åbningstider for Husets administration.

Se åbningstider for Teaterhuset.

Se åbningstider for Spisehuset.

 

Hvordan finder jeg Huset?

Husets hovedindgang befinder sig i Rådhusstræde 13, 1466 København K. Der er også indgang fra Magstræde 14, men denne kan være aflåst.

Offentlig transport til Huset

Huset ligger et stenkast fra Rådhuspladsen, tæt på strøget, Nytorv og Christiansborg. Der er 7 minutters gang fra Gammel Strand Metro st. og gå-afstand fra både Hovedbanen og Nørreport station.

 

Billetter

Billetter sælges på hjemmesiden under det enkelte event.

Billetter til Husets Biograf kan reserveres ved at skrive en mail til: jack.stevenson@mail.dk. skriv venligst event eller filmtitel + antal billetter i emnefeltet. Du vil få en bekræftelsesmail.

 

Er bartenderne frivillige?

Ja! De fleste af vores barer er bemandede af vores mange skønne frivillige, der giver en hånd bag disken og i døren. Faktisk er det meste af det, der sker i Huset baseret på frivillighed. De fleste af Husets foreninger og arrangørgrupper arbejder frivilligt, Husets Biograf har frivillige, og Bastard Café har frivillige spil-guruer, der kan forklare alle spillenes regler.

Siden sommeren 2013 har Huset udvidet sin frivillige indsats ved i gennemsnit at have 100 danske og internationale frivillige til afvikling af events, booking, lyd/lys, bar, PR og band care. Du kan læse om at blive frivillig i Huset her.

 

Tilgængelighed

Huset er åbent for alle. Alle skal føle sig velkomne uanset køn, religion, seksuel orientering, etnicitet og handicap.

Der er mulighed for at komme ind på alle Husets scener med kørestol, og der er toilet med handicapfaciliteter i stuetagen. Kontakt os gerne på forhånd hvis du skal til koncert og er køresolsbruger, så vi kan tage imod dig, da vi benytter vareelevatoren, som kun kan køres af Husets personale.

Der er desværre IKKE elevator til Salon K, som ligger på 1. sal.

Se billeder af Husets lokaler, indgang og parkeringsmuligheder på Godadgang.dk.

 

Garderobe

Der er garderobeskabe i Bastard Café, Musikcaféen samt i Xenon (gemt ude på badeværelserne). Garderobemønter koster 20 kr. og kan kun benyttes én gang. Pas på dine ting. Vi er i indre by.

 

Glemte sager

Alt hittegods glemt i Huset bliver lagt i en “glemmekasse” på kontoret i stueetagen og bliver opbevaret i 14 dage. Kontakt os, hvis du har glemt noget.

 

Husorden

Har Huset en husorden? Ja da! Læs husordenen for Københavns Kommunes kultur- og fritidsinstitutioner her

 

Narkotika-politik

Huset accepterer – på trods af sin hippie-historie – ikke indtagelse af nogen form for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af ”Lov om euforiserende stoffer” vil det medføre politianmeldelse og bortvisning.

 

Nummererede pladser

Der er som regel ikke nummererede pladser med mindre andet er specifikt oplyst i billetten. Men det er sjældent.

 

Parkering

Huset har ingen parkeringspladser, og vores placering i det centrale København kan gøre det svært at finde parkering i nærheden. Vi anbefaler, at du tager cyklen eller offentlig transport.

Når man parkerer sin cykel, må man ikke blokere porte og døre på Rådhusstræde og Magstræde, så bliver naboerne kede af det. Derudover er det forbudt for brandmyndighederne af parkere i Magstrædegården og i porten ud til Rådhusstræde. Vi beder om at alle venligst respekterer dette.

 

Plakatopsætning i Huset

Huset hænger kun plakater op af events, der foregår i Huset. Med gennemsnitligt 10 events om ugen, har vi ikke kapacitet til også at reklamere for events ude i byen.

Dog er der en plakatsøjle i foyeren, som kan benyttes. Kontakt Husets kommunikationsmedarbejder, hvis du har flere spørgsmål.

 

Rygning

Rygning er ikke tilladt i Huset.

 

Udsolgte arrangementer

Når et arrangement er anført som udsolgt på Husets hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter – hverken i forsalg eller i døren.