50 år i 2020

Tiden flyver når man har det sjovt, og nu er der gået 50 år, siden hippierne, kunstnerne og aktivisterne fik overdraget en nøgle til et gammelt pakhus i Magstræde af Københavns Kommune.

50-året blev et andet, end vi havde troet. Det blev præget af corona, en længerevarende nedlukning af alle kulturaktiviteter, forsigtig og enormt hygiejnisk genåbning, og nye rammer for at udleve kulturen sammen. Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer ift. Covid-19, både til Husets fødselsdags-program og til vores andre events. Læs mere om, hvordan vi håndterer hygiejne og sikkerhed her.

Derfor glæder vi os enormt meget til at fejre Huset og Husets mange fantastiske med-skabere sammen med alle jer!

Fra den 1.-5. september kan du opleve mere end 15 events, hvor vi dykker ned i de 50 år, der er gået i Huset gennem talks, koncerter, filmscreeninger og performances. Vi fejrer hippierne, rødstrømperne, punkerne, pamperne, de skæve, de krøllede og de aktivistiske skabere af Huset.


PROGRAM

Igennem sine fem årtier har Huset dannet rammen om markante kulturelle strømninger og aktivisme; fra Projekt Hus, Det Ny Samfund, Rock mod Racisme, Husets Bogcafé og Nå!80 til spillestederne Vognporten, Barbue og Musikcaféen, Teater Plan B og senere Husets Teater, Spisehuset 14, Huset Biograf, og i dag brætspils-succesen Bastard Café – og mange, mange flere.

Derfor har vi stablet dette program på benene, hvor vi dykker ned i de mange gode historier og samler de mange mennesker, der har været og er en del af vores dejlige Magstræde.

Det gør vi dels gennem en kulturkonference – et Hustræf – der finder sted 3. september. Og dels med et væld af kulturelle indslag med alt fra musik, teater, filmfremvisninger til samtaler med de personligheder, der er kommet i Huset gennem tiden og med dem, der i dag er en del af Husets levende, vibrerende miljø.

Følg med på facebook hvor der vil komme mere info og teasers om kommende events!


HUSTRÆF 2020

Som et led i fejringen er Huset gået sammen med Kulturhusene i Danmark om at være vært for et Hustræf den 3. september.

Hustræf er et stormøde for alle kulturhuse i Danmark, og er åbent for andre aktører og enkeltpersoner, der ønsker at være en del af udviklingen af dansk kulturliv.

Hustræffet består bl.a. af en kulturkonference. I denne udgave af Hustræffet, danner Husets historie og oprindelse omdrejningspunktet for en debat om kulturlivet, aktivisme og kulturhusenes rolle anno 2020.

Find programmet for Hustræffet her: http://www.kulturhusene.dk/component/k2/item/155-nyt-hustraef-og-konference-3-september

eller hop direkte til billetsalg på dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/si4i5746ru

Grundet COVID-19, er der kun 60 billetter til salg til Hustræf. Så skynd dig at sikre dig din billet.


BILLETSALG HUSET 50

Billetsalget finder du på de enkelte events. Klik HER for at gå til en oversigt over alle events i Husets fødselsdags-program.

En billet til vores arrangementer (undtagen enkelte arrangementer), er 2for1, det vil sige at du kan tage en med gratis på din billet!

Alle publikummer seates af vores personale, og vi overholder alle retningslinjer fra myndighedernes side af.

Har du købt din billet før 29. juli 2020, gælder denne stadig kun for en, jf. billetprisen.

CORONA

| Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og vores kapacitet er derfor stærkt reduceret på de forskellige scener. Der tages forbehold for ændringer, i hht. gældende retningslinjer fra myndigheder.

| Alle arrangementer er siddende, og man vil blive seatet af HUSETs personale inden arrangementets start.| Vi anbefaler desuden at man køber billet samlet, hvis man kommer som gruppe. Ellers kan vi ikke garantere at man kommer til at sidde sammen.

| Forsalget stopper dagen inden arrangementet, men man vil, hvis der er ledige billetter, kunne købe i døren.